Nieuws

14 juli 2023
Riejanne

Riejanne is ZAQELIJK

Riejanne Verhoeks is van huis uit opgegroeid met het ondernemerschap. Na vele jaren bij Rabobank combineert ze die ervaring met haar passie ondernemers te helpen. 

Ondernemerschap lonkte

Sinds november 2020 is Riejanne werkzaam bij ZAQELIJK als partner en financieringsadviseur. Ze heeft ruime ervaring opgedaan als financieringsregisseur voor verschillende bedrijfsonderdelen van de Rabobank. Tijdens één van de financieringsaanvragen kwam Marc Damen van ZAQELIJK in contact met Riejanne. Riejanne: “Het ondernemerschap lonkte vanaf het eerste moment. Mijn ouders hadden een bedrijf in de glastuinbouw. Ik ben opgegroeid met het ondernemerschap thuis en ben daarom gewend aan hard werken, maar het is ook onzekerder dan een carrière bij de Rabobank. Uiteindelijk wilde ik toch ook die stap als ondernemer zetten en zit nu alweer tweeëneenhalf jaar bij ZAQELIJK!”

Hart voor ondernemers

“Het mooie van ondernemers is dat ze hun ziel en zaligheid in hun werk stoppen. Die passie merk ik bij mezelf namelijk ook. Bij ZAQELIJK kan ik het ondernemerschap combineren met mijn ervaring als financieringsadviseur. Vaak is een financiering een belangrijk sleutelmoment voor een ondernemer en het bedrijf. Dat ik daaraan een wezenlijke bijdrage mag leveren is heel mooi om te doen,” merkt Riejanne op. “En nu sta ik naast de ondernemer en kan ik de wensen die een ondernemer heeft, proberen te verwezenlijken met de beste voorwaarden.”

Vertrouwen in elkaar

“Bij ZAQELIJK is de relatie met de klant dan ook echt anders”, merkt Riejanne op. “Als collega-ondernemers kennen we de uitdagingen en spreken we de taal, maar tegelijk kennen we de weg goed in de financieringswereld. We blijven graag op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de markt. Door het delen van kennis en sparren met collega’s houden we elkaar scherp en weten we wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn. Deze intensieve samenwerking helpt uiteindelijk de beste oplossing voor eenieder te realiseren. We denken mee vanuit de ondernemer en dat schept vertrouwen: kennis van zaken en een goed gevoel geven. Dat is echt het onderscheidende vermogen van ZAQELIJK!”

Investeren in je omgeving

Naast haar werk besteedt Riejanne veel tijd aan haar gezin. Ze heeft drie kinderen, waarvan de oudste twee op de basisschool zitten. Ook daar helpt ze graag mee. “Ik ben toezichthouder bij de overkoepelende scholenorganisatie en ook vanuit de kerk probeer ik een bijdrage te leveren aan mijn eigen leefomgeving. Dat vind ik belangrijk ook te blijven doen. Verder tennis ik graag voor de lol, maar het helpt ook om fysiek en mentaal fit te blijven!”

Net als Riejanne, hebben ook Marc Damen, Floris Visser en Paul van Tuijl hun verhaal gedaan over hun achtergrond, werkzaamheden bij ZAQELIJK en hun vrijetijdsbesteding. 

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Person riejanne

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Riejanne Verhoeks Zaqelijk
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM