Nieuws

26 januari 2023
marc

Marc is ZAQELIJK

Met een scheepvaartfamilie als achtergrond verkoos Marc Damen voor een carrière in financieringen. 

Marc Damen is geboren en getogen in Hardinxveld-Giessendam. Marc komt uit een scheepvaartfamilie, maar verkoos na zijn studie commerciële economie voor een carrière in financieringen. “Na mijn opleiding commerciële economie aan het hbo heb ik bij verschillende banken gewerkt”, begint Marc. “Bij de SNS Bank heb ik mij met hypotheken en pensioenen beziggehouden. Vervolgens bood de Rabobank mij de kans mij te verdiepen in zakelijke financieringen.”

Op eigen benen staan

Marc: “Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn eerste regiodirecteur bij de SNS Bank zei: ‘Ik kan een bankier niet leren commercieel te worden, maar een commercieel iemand kan wel bankier worden’. Die daad heb ik op mijn eigen manier bij het woord gevoegd.” Hij vervolgt: “Nadat ik een periode was aangesloten bij een franchiseformule, werd de ambitie op eigen benen te staan steeds groter.”

Uitgebreide netwerken

“Daarom heb ik in 2018 ZAQELIJK opgericht: een samenwerkingsverband met bedrijfsfinanciering als voornaamste dienstverlening. Met de kwaliteiten in ons team zijn wij aanvullend aan elkaar. Riejanne, Floris, Paul en ik richten ons in principe allemaal op het mkb. Daarbinnen zijn mijn ‘specialismen’ vastgoed overname financieringen en zorgboerderijen. Onze kracht, ons onderscheidend vermogen, is dat we elkaar aanvullen, ervaringen delen en kunnen terugvallen op onze uitgebreide netwerken.”

Dromen ondernemers laten uitkomen

Marc: “Mijn doel is tweeledig: zakelijk wil ik de dromen van onze klanten laten uitkomen. Het geeft zoveel voldoening wanneer ik ondernemers kan helpen bij het zetten van hun volgende stap! Anderzijds vind ik het mooi dat wij als collega’s elkaar voortdurend beter maken. We zijn ‘straight’ tegen elkaar en maken alles bespreekbaar!”

Duidelijk signaal van betrouwbaarheid

“Binnen ZAQELIJK hou ik mij bezig met ICT, marketing, contacten met onze financieringspartners en ik verzorg de integratie van wet- en regelgeving.” Marc vervolgt: “Wij lopen voorop met het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB van onze branche en met onze betrokkenheid op de wet- en regelgeving geven we ook een duidelijk signaal van betrouwbaarheid af!”

Bewaken van de formule

Marc: “Ik ben altijd bezig en daarom werk ik heel gestructureerd. Mijn planning is duidelijk en staat wekelijks in grote lijnen vast. Eén dag in de week is gereserveerd voor het bewaken van de ZAQELIJK-formule: bijvoorbeeld een meeting over onze online marketingactiviteiten. Ik wil graag mijn eigen agenda bepalen: ik voel mij goed bij een heldere planning!”

Grote liefde

“Ik heb altijd wel gesport. Van judo en voetbal tot waterpolo. Sinds 2,5 jaar doe ik driemaal per week aan crossfit. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik fitter en gezonder ben geworden. Mentale en fysieke gezondheid vind ik belangrijk, zowel zakelijk als privé. Verder klus ik in en rond het huis en ga ik graag met vrienden op pad. Ik ben al 22 jaar getrouwd met Rianne. Onze dochter Esmée is zeventien jaar oud en onze zoon Justin is twintig jaar oud. Ik wandel ook graag met de hond, ga naar de sauna en naar Feyenoord, mijn andere grote liefde!”

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van ZAQELIJK? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Person riejanne

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Marc Damen
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM