Nieuws

30 mei 2023
Paul

Paul is ZAQELIJK

Als financieringsregisseur zit Paul van Tuijl helemaal op zijn plek bij ZAQELIJK. Van nature heeft hij een klik met ondernemers.

Onze kennismakingsronde is in volle gang: dit keer stelt financieringsregisseur Paul van Tuijl zich uitgebreid aan u voor. Paul heeft een rijk verleden in de financiële wereld. Na ervaringen bij de Rabobank en Credion voelt hij zich alweer sinds oktober 2021 helemaal op zijn plaats bij ZAQELIJK.

“Het is heel belangrijk dat je trots bent op het bedrijf waar je werkt en het werk wat je doet”, steekt Paul van wal. “En dat gaat in beide gevallen op voor mijn werk als financieringsregisseur bij ZAQELIJK!” vervolgt hij.

Samenwerkingsverband

Paul: “Tijdens mijn periode bij Credion maakte ik kennis met Marc Damen. Zijn idee voor de franchiseformule van ZAQELIJK sprak mij direct aan. De kracht van dit samenwerkingsverband is dat we kosten en kennis delen. Hier plukken ook onze klanten natuurlijk de vruchten van. Bovendien wordt het risico op ‘bedrijfsblindheid’ beperkt, omdat wij elkaar scherp houden door regelmatig te sparren. ” 

Groot netwerk

En dat in zijn eigen, vertrouwde regio. “Ik ben geboren en getogen in Nuland, woon in Geffen en de regio rond Oss ken ik als mijn broekzak! Dat betekent dat ik hier een groot netwerk heb. Ik richt mij in mijn werk als financieringsregisseur hoofdzakelijk op de mkb’er. Dat is geen toeval, omdat ik mij heel goed in die doelgroep kan verplaatsen en mij daar ook mee kan vereenzelvigen. Dit komt mede door mijn verleden als slager, omdat ik samen met mijn vader een slagerij heb gerund in ’s-Hertogenbosch. ”

Flexibel & wendbaar

Paul: “Het voordeel van bekend zijn met de regio en de mkb’ers die hier ondernemen, is dat ik verbanden kan leggen. Ook tussen mijn klanten onderling. Uit eigen ervaring weet ik dat zij zich vooral willen focussen op hun eigen ‘winkel’. Nadenken over financiering gaat dan een stap te ver. Bij ZAQELIJK spreken wij allemaal de taal van de ondernemer. Omdat we met vier adviseurs werken, zijn we heel flexibel en wendbaar. Ondernemers profiteren daarvan: wij ontzorgen hen op financieringsgebied!”

Persoonlijk contact

“Mijn werkwijze is gericht op persoonlijk contact”, vertelt Paul. “Ondernemers zijn trots op hun bedrijf en ik ga graag bij hen langs. Veel informatie haal je niet alleen uit de cijfers: in het persoonlijke contact krijg je net iets meer inzicht in het bedrijf en de markt waarin het opereert. Door de aard en de intensiteit van het contact bouw je vanzelf een vertrouwensrelatie op met klanten en kun je het verschil voor ze maken. Vaak word ik daar jaren later nog op aangesproken!”

Ambassadeur

Paul: “Dat sluit aan bij mijn uitgangspunt dat iedere klant ambassadeur van ZAQELIJK moet zijn. Die ‘olievlek’ breidt zich uit en dat is een bevestiging van onze aanpak! Mijn vertrouwensrelatie met klanten uit zich in het feit dat hun plannen vaak staan of vallen met de bijbehorende financiering. Daardoor kan ik een wezenlijke bijdrage aan hun onderneming leveren en krijg ik regelmatig een ‘kijkje in de keuken’. Dat spreekt mij heel erg aan: veel ondernemers weten niet hoe bijzonder het is wat ze doen!”

Beste deal

De werkweek van Paul is verdeeld in ‘buiten de deur’ en ‘in office’: “Ik heb afspraken met geldverstrekkers, ondernemers en tussenpersonen. Met de ondernemer en de accountant vorm ik een drie-eenheid en gaan we samen voor de beste deal. Daarnaast bereid ik aanvragen voor en monitor ik het proces met de geldverstrekkers. Dit om de voortgang te bewaken. Ondernemers willen namelijk graag snel duidelijkheid over de haal- en betaalbaarheid van hun plannen.”

FC Den Bosch

Paul is 54 jaar oud en al meer dan dertig jaar getrouwd. “We hebben een dochter en een zoon, die beiden het huis uit zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen: een paar keer per week tien kilometer rennen. En ik ben een trouwe supporter van FC Den Bosch; de mooiste voetbalclub van Brabant. In de vakantie ben ik niet bepaald een ‘stilzitter’. Italië is favoriet en het liefst reizen we kriskras door dit land. Het merengebied in Noord-Italië vind ik schitterend. Bovendien zijn de mensen sympathiek en is het eten er heerlijk!”

Tot besluit: “Ik vind het mooi deel uit te maken van de plannen van mkb’ers. Mijn natuurlijke klik met ondernemers helpt daarbij!”

Net als Paul, hebben ook Marc Damen en Floris Visser hun verhaal gedaan over hun achtergrond, werkzaamheden bij ZAQELIJK en hun vrijetijdsbesteding. 

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Person riejanne

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Paul is Zaqelijk
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM