Nieuws

6 april 2023
floris

Floris is ZAQELIJK

Met zijn vijftienjarige achtergrond in het bancaire bestaan koos Floris Visser voor een carrière in financieringen. 

Het verzorgen van een bedrijfsfinanciering heeft veel voeten in de aarde: de aanvraag, gesprekken met geldverstrekkers en onderhouden van contacten met diverse partijen. Floris Visser is één van onze financieringsregisseurs die u dit werk uit handen neemt. Floris: “Mijn specialisme binnen ZAQELIJK is vastgoed en mkb. Met name gericht op de Drechtsteden, maar door mijn uitgebreide netwerk ben ik in veel delen van het land actief.

Floris: “Mijn specialisme binnen ZAQELIJK is vastgoed en mkb. Met name gericht op de Drechtsteden, maar door mijn uitgebreide netwerk ben ik in veel delen van het land actief.

Schat aan financiële ervaring

“Met mijn vijftienjarige achtergrond bij de Rabobank, heb ik veel financiële ervaring opgedaan.” Floris vervolgt: “Maar mijn basis ligt in de hotellerie: na de hotelschool heb ik in een hotel in Rotterdam gewerkt. Na een aantal jaar heb ik mijn horizon verbreed. Als antwoord op de vraag ‘wat vind ik nog meer leuk?’ kwam ik bij de Rabobank terecht. Het was in een tijd waarin klantgericht denken steeds meer de overhand kreeg boven de puur cijfermatige benadering.”

Direct contact met klanten

Floris: “In combinatie met veel interne opleidingen heb ik mij met mijn hospitality-achtergrond ontwikkeld in de groot zakelijke markt. Na een interne verschuiving van de structuur, voelde ik de behoefte aan een andere richting. Precies op dat moment vroeg Marc Damen mij of ik voor ZAQELIJK de regio Drechtsteden wilde invullen. Marc en ik kenden elkaar al lang, uit onze ‘bankierstijd’ en mijn keuze was snel gemaakt: direct contact met klanten en minder de rol van administrateur.”

Grote klussen

Nu regisseert Floris bedrijfsfinancieringen. “Naast de traditionele geldverstrekkers doe ik dat onder andere met behulp van een groot netwerk van informele geldschieters. Voorbeelden van projecten waar ik bij betrokken ben, zijn nieuwbouwontwikkelingen op de Ambachtse Zoom, het duurzame bedrijvenpark in Hendrik-Ido-Ambacht. Maar ook in Oud Gastel, waar veertig bedrijfsunits worden gebouwd. Daar ben ik zowel betrokken bij de ontwikkeling, als bij de kopers helpen met hun financiering. Een ander grote klus is een vakantiepark van Landal in Brabant. Dat betreft de financiering van de aanschaf van de grond en de ontwikkeling, maar ook professionele beleggers begeleiden bij de financiering van de aanschaf van een recreatiewoning.

Het onderscheidend vermogen van ZAQELIJK

Floris: “De reden waarom wij worden gevonden, is denk ik omdat ZAQELIJK betrouwbaar, snel en altijd bereikbaar is. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk: ondernemers willen graag sparren en wij vullen dat gat graag in. De constructie, gebaseerd op ‘zelfstandig’ en toch ‘samenwerken’ blijkt goed te werken. Wij moeten vooral blijven doen waar we goed in zijn: dan weten ondernemers ons te vinden!”

Vrije tijd

Floris is 48 jaar oud en is geboren en getogen ‘Ambachter’. “Mijn vriendin en ik hebben drie kinderen, waaronder één ‘relatiegeschenk’. We zijn veel op pad met ons gezin: dagtripjes, steden bezoeken. Dat soort dingen. Als een overblijfsel uit mijn hotelperiode, hou ik veel van koken! Fietsen en fitness zijn de sporten die ik recreatief beoefen en in de zomervakantie trekken wij graag rond. Afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld een mooie tocht gemaakt door Italië, Slovenië, Kroatië, Duitsland en Oostenrijk. En komende zomer gaan we met het gezin naar Scandinavië!”

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van ZAQELIJK? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Person riejanne

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Zaqelijk-Floris-Is
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM