Vrijblijvende financierings­scan?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Ik ben Floris en ik regel het beste resultaat voor uw bedrijfssituatie

Kijkt u op tegen het aanvragen van uw bedrijfs­financiering? Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering is voor veel ondernemers geen dagelijke bezigheid. Het aanvragen van een bedrijfs­financiering kost u veel tijd en moeite. Heeft u geen zin om verschillende gesprekken met geldverstrekkers te voeren of een financierings­aanvraag op te stellen? Ik neem u graag werk uit handen en help u bij het verkrijgen van een bedrijfs­financiering.

Ik neem voor u de aanvraag van de bedrijfsfinanciering uit handen, en onderhoud daarbij de contacten met uw accountant, de makelaar, de geldverstrekkers en andere belanghebbenden.

U ontvangt regelmatig een update over de voortgang. Aan het einde van het financieringstraject bespreek ik met u de verschillende voorstellen van de geldverstrekkers. Een keuze maken voor het best passende voorstel is het enige wat u nog hoeft te doen. Dat kan zijn het voordeligste rentepercentage, maar ook de flexibiliteit van boetevrij aflossen of aansprakelijkheid kunnen een rol spelen. Bijkomend voordeel is dat u zich tijdens het financieringstraject volledig kan focussen op uw onderneming, doen waar u goed in bent!

Mijn kijk op bedrijfs­financieringen

Tip

Vraagt u altijd één offerte op?

Het valt mij op dat relatief veel ondernemers bij een grote investering vaak blindvaren op een partij.

optie

Iemand die voor u werkt of samenwerkt?

Het is mij om het even waar u de beste deal voor uw onderneming realiseert. Als het maar goed is voor u als ondernemer.

kennissessie 'overname financieringen' met Intermediairdesk Bedrijven Rabobank
idee

Bent u bewust van alle mogelijkheden?

Zoekt u een partij die dagelijks werkzaam is in het financierings­landschap dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Voordelen

Ont­zorgend

Ik onderhoud voor u het contact met uw boekhouder, makelaar en notaris zodat u zich kunt richten op uw onderneming.

Onafhanke­lijk

Onafhanke­lijk

Geen voorkeur voor een specifieke financiële instelling. Ik geef u het beste advies voor uw bedrijf.

ondernemers

Persoon­lijk

U en uw bedrijf zijn bekend. U bent bij mij geen nummer.

Direct contact

Bellen, mailen en berichten. Er zijn diverse manieren om met mij contact te hebben.

Klantervaringen

De mensen voor wie ik bedrijfsfinancieringen regel, zijn stuk voor stuk ondernemers met ambitie. Ondernemers die hun droom willen realiseren. Ik vind niets mooier dan wanneer ik het vertrouwen krijg u hierbij van dienst te zijn. Ondernemers verder helpen is mijn ambitie. Dat is het onderscheidend vermogen van ZAQELIJK!

Passie voor opslag en transport!

Gebr. De Groot Opslag & Transport VOF

Vakgarage Boode, altijd vertrouwd dichtbij

Vakgarage Boode

De bouwers van drijvende woningen 2.0. Duurzaam, snel en haalbaar

Domera VOF

Maak een vrijblijvende afspraak

Vul hieronder uw gegevens in en ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact

Floris Visser

Financieringsregisseur

06 16 81 06 63 floris@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM