Wie ontzorgen wij?

MKB • (Zorg)vastgoed • Bedrijfsovername • Binnenvaart

Wij regelen bedrijfsfinancieringen voor ondernemers die vérder willen met hun onderneming. Ondernemers die plannen hebben hun koers nog verder uit te zetten.

Of juist voor ondernemers die een andere koers willen varen. Wij weten en begrijpen als ondernemer dat niet elk plan succesvol is. Maar zonder plannen is er zeker geen succes!  Heeft u als ondernemer ambities en plannen? Dan beschikt ZAQELIJK over het onderscheidend vermogen u verder te helpen.

In nauw overleg met uw boekhouder of accountant, ontzorgen we u volledig bij het verkrijgen van uw financiering. Van een bancaire lening, rekening courant tot factoring, lease of alternatieve kredietfaciliteiten. ZAQELIJK beschikt daarnaast over een netwerk van private investeerders. Uiteraard zijn wij ook bekend met diverse crowdfunding-platformen.

Zaqelijk-Floor-heating

Wij kunnen u vertellen wat wij voor onze klanten hebben betekend, maar daar zijn we juist bescheiden in! Wij geloven in van mond-tot-mond reclame: daarom laten we liever onze klanten vertellen wat zij van onze dienstverlening vinden.

Contact oranje

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Recente klant­ervaringen

Voordelen

ondernemers

Ondernemers

Voor ondernemers, door ondernemers. Ons hechte team spreekt de taal van de regio. Onderlinge verbinding én ons netwerk zijn daarbij van cruciaal belang.

Onafhanke­lijk

Onafhanke­lijk

Wij hebben geen voorkeur voor een specifieke financiële instelling. We behandelen informatie discreet en adviseren wat het beste is voor uw bedrijf.

Ontzorgend

Ontzorgend

Wij onderhouden het contact met uw accountant, makelaar, taxateur en notaris. Door onze persoonlijke relatie kunt u zich als ondernemer focussen op uw bedrijf.

Deskundig

Deskundig

De financieringsregisseur van ZAQELIJK is een integere adviseur, met de juiste relevante kennis, ervaring en vaardigheden om u onderbouwd en kundig te adviseren.

Het onderscheidend vermogen van ZAQELIJK

Ons onderscheidend vermogen is het bundelen van krachten. Daardoor blijft kennis actueel, worden ervaringen gedeeld en zorgen we voor een praktische invulling.

Door het bundelen van kennis en ervaring, staan wij sterk als team. Dat is ons onderscheidend vermogen!

ZAQELIJK • MKB • Vastgoed • Bedrijfsovername • Binnenvaart • Agrarisch
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM