Finan­cierings­mogelijk­heden ontdekken

Ontdek alle financieringsmogelijkheden met ZAQELIJK

Bent u een ondernemer die door wilt groeien en heeft u grootse plannen? Heeft u voor die plannen kapitaal nodig en wilt u weten wat de financieringsmogelijkheden zijn? Bij ZAQELIJK bent u aan het juiste adres! ZAQELIJK is specialist op het gebied van zakelijke financieringsvraagstukken. Wij hebben jarenlange ervaring en al 400 bedrijven zijn u voorgegaan. Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon en onze financiële professionals hebben kennis van de markt en weten welke partijen geschikt zijn om deel te nemen. Het ZAQELIJK DNA: betrokken, onafhankelijk, deskundig en persoonlijk, hebben wij allemaal in ons bloed. Er zijn diverse financieringsmogelijkheden zoals een bancaire lening, rekening courant, factoring, lease, crowdfunding en private investeerders/financierders.  U kunt van ons onafhankelijk en transparant advies verwachten. ZAQELIJK regelt financieringen voor MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Ook voor uw bedrijf slepen wij er de beste deal uit. Wij ondersteunen en stimuleren graag ondernemers die plannen hebben om hun koers verder uit te zetten. Gelukkig nemen de mogelijkheden voor zakelijke financiering steeds meer toe en zijn het allang niet meer alleen de bancaire instellingen waar u aan kunt kloppen voor uw financieringsvraagstuk. 

100% onafhankelijk advies en ontdek alle financieringsmogelijkheden!

Als u onze hulp nodig heeft bij een financieringsvraagstuk dan komen wij eerst persoonlijk kennismaken. Bij ZAQELIJK houden wij van een persoonlijke benadering en korte lijnen zodat u ons altijd direct kunt benaderen. Wij maken voor u een financieringsscan en beoordelen of er een kans van slagen is. U krijgt dat eerlijk te horen van ons. Achten wij de kans van slagen hoog dan doen wij u een schriftelijke aanbieding. Wij selecteren de juiste geldverstrekkers en benaderen hen om in uw bedrijf te investeren. Op basis van hun reacties maken wij samen met u een keuze voor een geldverstrekker of geldverstrekkers, want vaak zijn er meerdere partijen nodig om de financiering rond te krijgen. 

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor alle onafhankelijke financieringsmogelijkheden!

ZAQELIJK levert maatwerk en zoekt de juiste financierders bij uw financieringsvraag. Tijdens dit proces wordt u compleet ontzorgd zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden; zo doen we allebei waar we goed in zijn. Wij hebben een groot netwerk van participatiemaatschappijen en private financierders/investeerders. Onze financiële partners zijn net als wij integer en betrouwbaar en zij hanteren goede, marktconforme rentes. Bij ons geen loze beloften, maar u krijgt onafhankelijk en transparant advies waarbij altijd uw belang voorop staat. Mogen wij voor u die vertrouwenspersoon zijn die graag voor u aan de slag gaat om de beste deal te realiseren?

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM