Werkkapitaal financiering

Op zoek naar een werkkapitaal financiering? Werkkapitaal is het kapitaal dat bedrijven gebruiken om aan hun dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen. U moet hierbij denken aan de betaling van leveranciers en de aanvulling van de voorraden. Eenvoudig berekend is het een optelling van de bezittingen minus de kortlopende schulden. Wij kunnen u volledig ondersteunen met een passende werkkapitaal financiering!

Bijvoorbeeld, een onderneming heeft € 50.000 op de lopende rekening staan bij de bank en krijgt nog € 30.000 van klanten. Aan de andere kant is de onderneming nog € 20.000 verschuldigd aan leveranciers en €15.000 aan de belastingdienst. Het werkkapitaal bedraagt dan: € 80.000 (€50.000 + €30.000) - € 35.000 (€ 20.000 + €15.000) = €45.000.

Voor goed beheer van uw werkkapitaal zijn 1) debiteuren, 2) voorraden en 3) crediteuren de drie belangrijkste onderdelen. Als uw klanten de facturen later betalen moet u langer op uw geld wachten terwijl de rekeningen die u moet betalen wel doorlopen. Een lange betaaltermijn is dus ongunstig voor het werkkapitaal. Het omgekeerde geldt natuurlijk voor de facturen die u zelf moet betalen. Als u afspraken kan maken met je leveranciers om later te betalen dan houdt u, uw werkkapitaal langer beschikbaar voor andere uitgaven. Voor voorraden geldt hetzelfde. Hoe langer uw producten op voorraad liggen voordat u ze verkoopt, hoe langer het duurt voordat u er geld voor ontvangt.

Een negatieve werkkapitaalsituatie kan ontstaan wanneer uw klanten binnen een termijn van 30 dagen betalen, maar u dient binnen 10 dagen wel de salarissen van uw personeel te betalen. In een dergelijke situatie kan het verstandig zijn om extra werkkapitaal aan te trekken om de verdere groei van de onderneming niet te remmen.

De keuze voor een passende financiering van werkkapitaal is voor veel ondernemers niet eenvoudig. Steeds meer alternatieve financieringsvormen dienen zich aan. De keuze tussen allerlei verschillende alternatieve financieringsvormen met ieder hun eigen specifieke kenmerken is vaak niet overzichtelijk. ZAQELIJK is op de hoogte van de meeste (alternatieve) financieringsvormen voor het werkkapitaal. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Werkkapitaal financiering regelen

Heeft u werkkapitaal financiering nodig om aan uw dagelijkse verplichtingen, zoals het aanvullen van de voorraden en betaling aan leveranciers, te kunnen voldoen? Bent u op zoek naar een specialist die uw bedrijfsfinanciering regelt? ZAQELIJK is een onafhankelijk intermediair die voor u de juiste geldverstrekker zoekt. Een passende financierder voor uw werkkapitaal financiering vinden is niet eenvoudig. ZAQELIJK is op de hoogte van de meeste financieringsvormen en zoekt graag voor u uit welke het meest geschikt is. Voor vrijwel elke financieringsbehoefte hebben wij de oplossing. Wij werken samen met veel verschillende partners; van de drie grootbanken tot aan kleine FinTech ondernemingen. Eenvoudig berekend is het werkkapitaal een optelling van de bezittingen minus de kortlopende schulden. ZAQELIJK is dé specialist om voor op op zoek te gaan naar passende werkkapitaal financiering. Wij hebben als doel om ondernemers te ondersteunen als zij verder willen met hun onderneming of juist van koers willen veranderen. Hierbij richten wij ons vooral op ondernemers in het MKB, de vastgoedsector, binnenvaart en de agrarische sector. Wij willen voor u de vertrouwenspersoon zijn aan wie u alles met een gerust hart aan over kunt laten. Bij ons staat uw belang voorop en wij realiseren altijd de beste deal voor uw bedrijf.

Een werkkapitaal financiering op maat

ZAQELIJK heeft jarenlange ervaring met werkkapitaal financiering en gaat ook graag voor u aan de slag. Al 400 bedrijven zijn u voorgegaan en hebben wij mogen helpen bij hun bedrijfsfinanciering. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant en u kunt van ons eerlijk advies verwachten. Als u bij ons aanklopt dan is er eerst een goed gesprek om u beter te leren kennen want wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarna bieden wij u een financieringsscan aan die ons inzicht in uw onderneming geeft. Als uw de kans van slagen van uw financieringsverzoek hoog inschatten dan sturen wij een financieringsverzoek naar geselecteerde geldverstrekkers.

Kwaliteit en maatwerk bij uw werkkapitaal financiering

Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. U kunt erop rekenen dat wij er voor u de beste deal uitslepen. Uit de reacties van de geldverstrekkers maken wij samen met u een keuze. Daarna volgt een definitieve offerte die wij zorgvuldig met u doornemen. Wij zijn tevreden als u de offerte accepteert en u uw plannen kunt verwezenlijken. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten en u heeft een vaste contactpersoon die altijd direct bereikbaar is. Wij dragen graag ons steentje bij aan de groei van uw bedrijf. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer informatie nodig heeft.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van werkkapitaal financieringen

Het alles-in-één autocenter.

Van Leeuwen Autocenter

Kraamzorg XL klantervaring met ZAQELIJK

Persoonlijk aandacht voor het gezin staat bij KraamzorgXL centraal

KraamzorgXL

Netflix producent Lucio Messercola over zijn ervaring met ZAQELIJK.

Messercola TV-Producties

De bouwers van drijvende woningen 2.0. Duurzaam, snel en haalbaar.

Domera VOF 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM