Kraamzorg XL klantervaring met ZAQELIJK
Klant­ervaringen

Persoonlijk aandacht voor het gezin staat bij KraamzorgXL centraal

Klant: KraamzorgXL | Clarissa Verhoeks
ZAQELIJK: Riejanne Verhoeks

Kraamzorg XL klantervaring met ZAQELIJK

KraamzorgXL is een allround kraamzorgbureau dat al sinds 1990 jonge gezinnen in de kraamweek verzorgt en begeleidt. Persoonlijk aandacht voor het gezin staat bij KraamzorgXL centraal vertelt eigenaresse Clarissa Verhoeks. Een vaste en ervaren kraamverzorgster voor elk gezin. Iemand die je helpt en van advies voorziet in een tijd waarin veel dingen nieuw en onwennig zijn.

Bijna 6 jaar geleden nam Clarissa Verhoeks het bedrijf over van haar moeder. Zelf had ze geen affiniteit met het vak. Ze was werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Maar het ondernemerschap sprak haar aan. Daarnaast zag ze vanuit haar zakelijke achtergrond mogelijkheden om het bedrijf nog sterker te maken. En dat heeft ze bewezen. 

Kraamzorg XL groeit gestaag. Ze opende een tweede vestiging in Papendrecht. En recent voegde ze een 3e vestiging in Vianen toe. Inmiddels zijn er ruim 50 kraamverzorgenden werkzaam voor KraamzorgXL. Sinds kort zijn de verzorgenden allemaal uitgerust met een tablet. Zo kan alles in één keer digitaal vastgelegd worden, wordt de transparantie vergroot en blijft er meer tijd over voor de zorg. Groei en professionalisering kost tijd maar vooral ook geld. Het openen van nieuwe vestigingen vereist de noodzakelijke investeringen. Extra zakelijk krediet zou haar rust geven.

Kraamzorg XL klantervaring met ZAQELIJK

Clarissa Verhoeks (geen familie) kende Riejanne Verhoeks, zakelijk financieel adviseur van ZAQELIJK vanuit haar netwerk. Clarissa Verhoeks vertelde over de mooie ontwikkelingen binnen haar bedrijf. Riejanne Verhoeks legde de aanvraag voor bij een MKB-financier. Deze financieringspartij gaf binnen afzienbare termijn akkoord voor de bedrijfsfinanciering. Een flexibele oplossing waarmee KraamzorgXL verder kan groeien.

‘Ik ben blij dat Riejanne Verhoeks mij hierbij geholpen heeft’, geeft Clarissa Verhoeks aan. ‘Met mijn bedrijfsomvang kan ik geen financieel adviseur aannemen. Zelf heb ik geen tijd om het allemaal uit te zoeken. Riejanne Verhoeks weet hoe ze het voor moet leggen bij de MKB-financier. Daarnaast denkt ze in oplossingen en is vastberaden succes te realiseren. Dat spreekt mij als ondernemer aan. Dankzij Riejanne kan ik me focussen op mijn bedrijf en weet ik dat het goed geregeld is.’

Website:
https://www.kraamzorgxl.nl/

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Riejanne voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Riejanne.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM