Klant­ervaringen
Het alles-in-één autocenter

Klant: Van Leeuwen Autocenter  | Rob den Boer
ZAQELIJK: Floris Visser

Van Leeuwen is een alles-in-één autocenter gelegen in Waddinxveen. Het bedrijf heeft als missie om de auto samen met zijn chauffeur centraal te zetten. De auto krijgt alle zorg die nodig is en de chauffeur wordt geïnspireerd met alles uit de automobielwereld. Van Leeuwen Autocenter biedt verschillende diensten waaronder autoverkoop, service en onderhoud, schadeherstel, autoverhuur en lease, was en tankstation, autobanden onder de naam Euromaster en een trekhaakcentrum.

Van Leeuwen is een écht familiebedrijf dat al 80 jaar bestaat. In die jaren is er heel veel veranderd, behalve dat de familie Van Leeuwen / Den Boer altijd de drijvende kracht is geweest achter deze voor Waddinxveen zo bekende onderneming. Al heel wat jaren is Rob den Boer eigenaar van het autocenter. Rob heeft een groot netwerk en vindt maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. 

Voor de groei van het autocenter waren er de afgelopen tijd financieringen nodig voor onder andere de aankoop van auto’s voor de leasetak YouCar. Hiervoor is onder begeleiding van Floris een kredietruimte ingericht via de huisbank.

Ondanks de vele, soms negatieve, ontwikkelingen in de automotive draait het bedrijf goed. Dit komt mede door het hoge servicelevel en het grote netwerk van Rob den Boer. De onderneming groeit nog steeds en daarom besloot Rob om nog een financieringsaanvraag te doen voor de verruiming van de kredietruimte. Tevens is er besloten het huidige bedrijfspand te herfinancieren. Gezien de goede relatie met Floris Visser, koos Rob ervoor om hem weer in te schakelen voor zijn financieringsaanvragen.

De keuze voor Floris was eenvoudig. Rob had het gevoel dat hij bij zijn huisbank niet terecht kon met zijn financieringsaanvraag. Rob zegt hierover: ‘De situatie binnen de bank is zo veranderd, waardoor de bank geen tijd meer heeft om financieringsplannen voor ondernemers verder uit te werken. Ondernemers moeten een kant-en-klaar plan aanleveren als ze een financiering willen verkrijgen. Veel ondernemers hebben hier geen ervaring mee en schakelen daarom een intermediair zoals Floris in.’

Rob is tevreden over de relatie die hij heeft opgebouwd met Floris. ‘Floris heeft kennis van zaken. Hij heeft mij de afgelopen tijd veel geleerd. Floris is breed inzetbaar, hij weet hoe de lijntjes bij de bank lopen en hij heeft een groot netwerk. Dat maakt hem voor mij de ideale financieel adviseur.’ Rob hecht veel waarde aan duurzame en langdurige relaties en hij hoopt deze dan ook met Floris op te bouwen.  

Heeft u vragen?

wilt u weten wat Floris voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Floris.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM