Hypotheek bedrijfspand

Regel uw hypotheek bedrijfspand met ZAQELIJK!

Bent u een ondernemer met ambities en heeft u plannen om een bedrijfspand te kopen? Is het lastig om de financiering rond te krijgen? ZAQELIJK heeft voor u de oplossing en gaat graag aan de slag om uw hypotheek bedrijfspand te regelen. ZAQELIJK richt zich op ondernemers in het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector om hun doelen te helpen verwezenlijken. Wij doen het voor de ondernemers die verder willen met hun onderneming of die juist een andere koers willen gaan varen. Als u bij ons aanklopt voor een hypotheek bedrijfspand dan realiseren wij altijd de beste deal voor uw bedrijf! Het is tegenwoordig bijna niet mogelijk om als ondernemer een bancaire hypotheek te krijgen. ZAQELIJK kan in vrijwel elke financieringsbehoefte voorzien omdat wij samenwerken met veel verschillende financieringspartners; van de drie grootbanken tot aan kleine FinTech ondernemingen. Wij weten uw onderneming te koppelen aan de juiste financieringspartner. Hierbij gaan wij niet over één nacht ijs. Wij vinden dat de juiste bedrijfsfinanciering begint met een goed gesprek. ZAQELIJK wil voor u de vertrouwenspersoon zijn die alles voor u regelt en u compleet ontzorgt zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden.

100% onafhankelijk advies voor een hypotheek bedrijfspand

Ons stappenplan naar een passende hypotheek voor uw bedrijfspand ziet er als volgt uit. Na het kennismakingsgesprek bieden wij een financieringsscan aan. Als wij voldoende kansen zien voor uw financieringsverzoek dan krijgt u van ons een schriftelijke offerte. Gaat u hiermee akkoord dan maken wij een selectie van de meest geschikte geldverstrekkers en sturen wij hen een financieringsverzoek. Op basis van hun reacties maken wij samen met u een keuze. U kunt van ons eerlijk advies verwachten waarbij uw belang altijd voorop staat. ZAQELIJK is onafhankelijk, integer en transparant en wij staan voor kwaliteit. Al onze financieringspartners hanteren een goede marktconforme rente.

Onafhankelijk, integer en transparant

De betrokkenheid bij onze klanten is groot. Wij zijn al 15 jaar actief in deze branche en hebben al 400 bedrijven kunnen helpen met hun bedrijfsfinanciering. Wij houden van korte lijnen en zijn direct te bereiken; u heeft altijd te maken met een vast contactpersoon. Als u de keuze voor het aanbod van een geldverstrekker heeft gemaakt dan zal deze de definitieve offerte uitwerken. Deze offerte nemen wij zorgvuldig met u door waarna u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten. Wij realiseren voor u altijd de beste deal! ZAQELIJK is tevreden als u uw plannen kunt verwezenlijken en wij daar ons steentje aan bij hebben kunnen dragen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van financieringen op het gebied van bedrijfspand hypotheken:

De goedkoopste en beste vloeren vind je bij Laminaatxxl.nl.

Laminaatxxl.nl  

Vakkundig op het gebied van speciaal laswerk.

Van Maastricht Lasservice

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM