Klant­ervaringen
De goedkoopste en beste vloeren vind je bij Laminaatxxl.nl

Klant: Laminaatxxl.nl | Erik Mostert
ZAQELIJK: Marc Damen

Laminaatxxl.nl is een webshop gericht op de verkoop van vloeren en verwante producten. Te denken aan Vloerkleden, Trapbekleding & Raambekleding. De webshop is onderdeel van Dolmos Groothandel in Vloeren. Naast de webshop heeft Laminaatxxl.nl ook een fysieke winkel met vloeren, met name laminaat, PVC en parket.

In 2013 zijn de heer Dollee en de heer Mostert gestart met Dolmos. De heer Mostert is verantwoordelijk voor de interne organisatie, verkoop en strategie. De heer Dollee is operationeel verantwoordelijk. Ze vullen elkaar goed aan.

Klanten kunnen online via Laminaatxxl.nl of in de winkel producten bestellen. Hierbij kan Laminaatxxl.nl het totale plaatje aan materiaal leveren en tevens de montage verzorgen. Denk daarbij aan het verwijderen van de oude vloer, de vloer egaliseren en de nieuwe vloer leggen.

Laminaatxxl.nl is online goed zichtbaar en vindbaar. Dit zorgt mede voor bezoek aan de winkel.
Momenteel is Laminaatxxl.nl tijdelijk gevestigd in het Piazzacenter te Gorinchem. Dit is tijdelijk voor dat Laminaatxxl.nl haar nieuwe locatie in Schelluinen gaat betrekken. De nieuwe locaties is een zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg. Het nieuwe pand beschikt naast voldoende parkeerruimte over buitenruimte, waardoor Laminaatxxl.nl haar productaanbod kan uitbreiden met vloeroplossingen voor buiten.

Voor aankoop van het nieuwe bedrijfspand zochten de ondernemers een bedrijfsfinanciering. Via hun netwerk kwam Laminaatxxl.nl  terecht bij Marc Damen van ZAQELIJK. De heer Erik Mostert zegt over de samenwerking met Marc: “ Marc spreekt de taal van de ondernemer, beschikt over een bancair netwerk en neemt ons het werk van de financieringsaanvraag uit handen” Hierdoor kunnen wij ons bezig houden met onze onderneming.  Wij zijn tevreden over de dienstverlening van ZAQELIJK.

Website:
www.laminaatxxl.nl

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM