Klant­ervaringen
Vakkundig op het gebied van speciaal laswerk.

Klant: Van Maastricht Lasservice  | Mark van Maastricht
ZAQELIJK: Marc Damen

Van Maastricht Lasservice is de onderneming van Mark van Maastricht. Hij is een vakman op het gebied van Las-, Constructie- en Montagewerk. Hij is gespecialiseerd in de metalen Roestvrijstaal (RVS), Aluminium en Staal. Mark verhuurt zichzelf aan bedrijven en neemt sinds twee jaar zelfstandig opdrachten aan. De eigen opdrachten groeiden sneller dan verwacht en Mark had onvoldoende fysieke ruimte om aan de vraag te voldoen. Doordat hij werkt met aluminium en roestvrijstaal kan hij zijn activiteiten niet overal uitvoeren. Het werk conflicteert namelijk met andere materialen.

Mark van Maastricht is daarom op zoek gegaan naar een passende locatie voor Van Maastricht Lasservice en hij vond deze op het industrieterrein Bruine Kilhaven te Werkendam. Mark had behoefte aan een passende bedrijfsfinanciering. Dit bleek minder makkelijk dan gedacht. Financieringspartijen zijn niet happig op ondernemers met een bedrijf dat nog geen drie jaar bestaat. 

Via Sydney Spa (Spa Assurantiën) kwam Mark in contact met Marc Damen van ZAQELIJK. Marc is bekend met de beleidsregels binnen de bancaire sector, maar hij is ook op de hoogte van mogelijkheden buiten de bancaire sector. In combinatie met de mogelijkheden die Van Maastricht Lasservice zelf had, heeft Marc via het netwerk van ZAQELIJK een passende oplossing gevonden bij private investeerders. Hierdoor kan Van Maastricht Lasservice verder groeien en haar droom verwezenlijken.

Mark vertelt als volgt over de samenwerking met ZAQELIJK: ‘Door het uitgebreide netwerk van private investeerders van ZAQELIJK ontstonden er kansen buiten de reguliere kanalen om. Dat zijn dingen die je als ondernemer zelf niet kunt regelen. Het contact met de investeerder is fijn. Er zijn korte lijnen, waardoor we direct kunnen schakelen. Ook het contact met ZAQELIJK heb ik als zeer prettig ervaren. Geen moeilijke financiële termen en formules maar duidelijke taal waardoor we snel en adequaat konden handelen.'

Heeft u vragen?

wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM