Financiering bedrijfspanden

Financiering bedrijfspanden met ZAQELIJK!

Is uw onderneming toe aan een nieuw bedrijfspand of wilt u bedrijfspanden kopen voor commerciële verhuur? Wilt u meer weten over financiering bedrijfspanden? ZAQELIJK is een financieel intermediair met jarenlange ervaring die u graag professioneel adviseert over financiering bedrijfspanden. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant en hebben voor vrijwel elke financieringsbehoefte de oplossing. Het is lastig om tegenwoordig een bancaire financiering rond te krijgen en daarom vindt financiering steeds meer plaats door andere financierders. Om in uw financieringsbehoefte te kunnen voorzien werken wij samen met drie grootbanken en private investeerders. Wij zetten ons graag in om voor u de juiste geldverstrekkers voor financiering bedrijfspanden te zoeken. ZAQELIJK richt zich op de ondernemers in het MKB, vastgoedsector, binnenvaart en de agrarische sector. Elke ondernemer die verder wilt met zijn onderneming of een andere koers wil gaan varen kan rekenen op onze professionele ondersteuning. In nauw overleg met uw boekhouder begeleiden wij u van A tot Z om uw financiering bedrijfspanden rond te krijgen. Wij willen graag de vertrouwenspersoon zijn aan wie u met een gerust hart alles kunt overlaten en die voor u de beste deal voor uw bedrijf realiseert!

Financieringsscan voor financiering bedrijfspanden

Ons stappenplan naar financiering bedrijfspanden ziet er als volgt uit. Allereerst is er een kennismakingsgesprek omdat wij u en uw bedrijf goed willen leren kennen. Uw financieringsadviseur maakt binnen 3 werkdagen een financieringsscan. Als wij voldoende kansen zien voor uw financieringsverzoek dan ontvangt u van ons een schriftelijke aanbieding. Als u akkoord gaat dan selecteren wij voor u de meest geschikte financierders. Samen met u maken wij uit de reacties een keuze waarna de geldverstrekker de definitieve offerte uitwerkt. Ook deze nemen wij weer zorgvuldig met u door. Wij leveren maatwerk en u kunt van ons een onafhankelijk en eerlijk advies verwachten. Bij ons staat altijd uw belang voorop!

De beste deal voor financiering bedrijfspanden

ZAQELIJK heeft jarenlange ervaring in deze branche en wij hebben al 400 bedrijven kunnen helpen bij hun financieringsverzoek. Ook voor u gaan wij graag aan de slag. De betrokkenheid bij onze klanten is groot en wij dragen graag ons steentje bij om u te helpen uw doelen te verwezenlijken. U kunt van ons een persoonlijke aanpak verwachten en uw vaste contactpersoon is direct benaderbaar. Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes en u kunt er verzekerd van zijn dat wij er voor u de beste deal uitslepen. Voor de financiering van bedrijfspanden nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van financieringen op het gebied van bedrijfspand hypotheken:

De goedkoopste en beste vloeren vind je bij Laminaatxxl.nl.

Laminaatxxl.nl  

Vakkundig op het gebied van speciaal laswerk.

Van Maastricht Lasservice

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM