Werkkapitaal financiering

Werkkapitaal financiering

Op zoek naar een werkkapitaal financiering? Werkkapitaal is het kapitaal dat bedrijven gebruiken om aan hun dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen. U moet hierbij denken aan de betaling van leveranciers en de aanvulling van de voorraden.

 Bijvoorbeeld, een onderneming heeft € 50.000 op de lopende rekening staan bij de bank en krijgt nog € 30.000 van klanten. Aan de andere kant is de onderneming nog € 20.000 verschuldigd aan leveranciers en €15.000 aan de belastingdienst. Het werkkapitaal bedraagt dan: € 80.000 (€50.000 + €30.000) - € 35.000 (€ 20.000 + €15.000) = €45.000.

Voor goed beheer van uw werkkapitaal zijn 1) debiteuren, 2) voorraden en 3) crediteuren de drie belangrijkste onderdelen. Als uw klanten de facturen later betalen moet u langer op uw geld wachten terwijl de rekeningen die u moet betalen wel doorlopen. Een lange betaaltermijn is dus ongunstig voor het werkkapitaal. Het omgekeerde geldt natuurlijk voor de facturen die u zelf moet betalen. Als u afspraken kan maken met je leveranciers om later te betalen dan houdt u, uw werkkapitaal langer beschikbaar voor andere uitgaven. Voor voorraden geldt hetzelfde. Hoe langer uw producten op voorraad liggen voordat u ze verkoopt, hoe langer het duurt voordat u er geld voor ontvangt.

Contact oranje

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

check

Werkkapitaal financiering regelen

Heeft u werkkapitaal financiering nodig om aan uw dagelijkse verplichtingen, zoals het aanvullen van de voorraden en betaling aan leveranciers, te kunnen voldoen? Bent u op zoek naar een specialist die uw bedrijfsfinanciering regelt? ZAQELIJK is een onafhankelijk intermediair die voor u de juiste geldverstrekker zoekt.

check

Een werkkapitaal financiering op maat

ZAQELIJK heeft jarenlange ervaring met werkkapitaal financiering en gaat ook graag voor u aan de slag. Al 400 bedrijven zijn u voorgegaan en hebben wij mogen helpen bij hun bedrijfsfinanciering. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant en u kunt van ons eerlijk advies verwachten. 

check

Kwaliteit en maatwerk bij uw werkkapitaal financiering

Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. U kunt erop rekenen dat wij er voor u de beste deal uitslepen. Uit de reacties van de geldverstrekkers maken wij samen met u een keuze. Daarna volgt een definitieve offerte die wij zorgvuldig met u doornemen. 

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van werkkapitaal financieringen

Kraamzorg XL klantervaring met ZAQELIJK

Persoonlijk aandacht voor het gezin staat bij KraamzorgXL centraal.

KraamzorgXL

Het alles-in-één autocenter.

Van Leeuwen Autocenter

Het onderscheidend vermogen van ZAQELIJK

 Ons onderscheidend vermogen is het bundelen van krachten. Daardoor blijft kennis actueel, worden ervaringen gedeeld en zorgen we voor een praktische invulling.

Door het bundelen van kennis en ervaring, staan wij sterk als team. Dat is ons onderscheidend vermogen!

ZAQELIJK • MKB • Vastgoed • Bedrijfsovername • Binnenvaart • Agrarisch
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM