Werkkapitaal financiering

Op zoek naar een werkkapitaal financiering? Werkkapitaal is het kapitaal dat bedrijven gebruiken om aan hun dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen. U moet hierbij denken aan de betaling van leveranciers en de aanvulling van de voorraden. Eenvoudig berekend is het een optelling van de bezittingen minus de kortlopende schulden. Wij kunnen u volledig ondersteunen met een passende werkkapitaal financiering!

Bijvoorbeeld, een onderneming heeft € 50.000 op de lopende rekening staan bij de bank en krijgt nog € 30.000 van klanten. Aan de andere kant is de onderneming nog € 20.000 verschuldigd aan leveranciers en €15.000 aan de belastingdienst. Het werkkapitaal bedraagt dan: € 80.000 (€50.000 + €30.000) - € 35.000 (€ 20.000 + €15.000) = €45.000.

Voor goed beheer van uw werkkapitaal zijn 1) debiteuren, 2) voorraden en 3) crediteuren de drie belangrijkste onderdelen. Als uw klanten de facturen later betalen moet u langer op uw geld wachten terwijl de rekeningen die u moet betalen wel doorlopen. Een lange betaaltermijn is dus ongunstig voor het werkkapitaal. Het omgekeerde geldt natuurlijk voor de facturen die u zelf moet betalen. Als u afspraken kan maken met je leveranciers om later te betalen dan houdt u, uw werkkapitaal langer beschikbaar voor andere uitgaven. Voor voorraden geldt hetzelfde. Hoe langer uw producten op voorraad liggen voordat u ze verkoopt, hoe langer het duurt voordat u er geld voor ontvangt.

Een negatieve werkkapitaalsituatie kan ontstaan wanneer uw klanten binnen een termijn van 30 dagen betalen, maar u dient binnen 10 dagen wel de salarissen van uw personeel te betalen. In een dergelijke situatie kan het verstandig zijn om extra werkkapitaal aan te trekken om de verdere groei van de onderneming niet te remmen.

De keuze voor een passende financiering van werkkapitaal is voor veel ondernemers niet eenvoudig. Steeds meer alternatieve financieringsvormen dienen zich aan. De keuze tussen allerlei verschillende alternatieve financieringsvormen met ieder hun eigen specifieke kenmerken is vaak niet overzichtelijk. ZAQELIJK is op de hoogte van de meeste (alternatieve) financieringsvormen voor het werkkapitaal. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Werkkapitaal financiering regelen

Heeft u een werkkapitaal financiering nodig om als ondernemer aan uw dagelijkse financiële verplichtingen te kunnen voldoen? Het is niet eenvoudig om een passende werkkapitaal financiering te vinden met alle mogelijke financieringsvormen die er zijn. Hiervoor heeft u een specialist financieringen nodig. ZAQELIJK is die financieringsspecialist die uw bedrijfsfinanciering kan regelen. Wij ontzorgen u compleet zodat u zich kunt richten op uw onderneming. ZAQELIJK richt zich op de zakelijke markt voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Wij werken samen met verschillende financieringspartners en zijn onafhankelijk. Als u ons inschakelt voor uw werkkapitaal financiering regelen wij voor u de beste deal. Het is onze passie om ambitieuze ondernemers te helpen om hun doel te verwezenlijken en zetten ons daar 100 procent voor in. Met onze 15 jaar aan ervaring kennen wij de financiële markt heel goed en wij weten welke partijen het meest geschikt zijn voor uw werkkapitaal financiering. Wij hebben een persoonlijke aanpak en we komen voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek graag naar u toe. Zo leren wij u en uw onderneming het beste kennen. U kunt rekenen op een onafhankelijk en eerlijk advies. Als wij inschatten dat uw financieringsverzoek weinig kans van slagen heeft dan zeggen wij dat eerlijk.

Een werkkapitaal financiering op maat

Wij werken volgens een stappenplan en dat betekent dat er een financieringsscan gemaakt wordt die duidelijk geeft over de haalbaarheid van uw financieringsverzoek. Als u akkoord gaat met onze aanbieding gaan wij voor u aan de slag. Wij stellen een financieringsverzoek op die wij naar diverse geselecteerde geldverstrekkers sturen. Op basis van hun reacties maken wij samen met u een keuze. Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. Gedurende dit traject heeft u een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. Korte lijnen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen en natuurlijk wordt u van de voortgang op de hoogte gehouden. De financiële ontwikkelingen gaan snel en er zijn veel verschillende financieringsvormen. Wij zoeken voor u uit welke financieringsvorm het beste bij uw bedrijf past. Wij regelen alles van A tot Z. 

Kwaliteit en maatwerk bij uw werkkapitaal financiering

ZAQELIJK staat voor kwaliteit en u kunt van ons maatwerk verwachten. Bij alles wat wij doen staat uw belang voorop! Onze bedrijfsfilosofie is dat wij werken volgens onze kernwaarden. Onze financieringspartners werken volgens ditzelfde principe van onafhankelijkheid, integriteit en transparantie. Klanten zijn voor ons geen nummer en dat merkt u aan onze grote betrokkenheid. Als u uiteindelijk uw bedrijfsfinanciering rond krijgt en de offerte wordt getekend zijn wij tevreden.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van werkkapitaal financieringen

Het alles-in-één autocenter.

Van Leeuwen Autocenter

Kraamzorg XL klantervaring met ZAQELIJK

Persoonlijk aandacht voor het gezin staat bij KraamzorgXL centraal

KraamzorgXL

Netflix producent Lucio Messercola over zijn ervaring met ZAQELIJK.

Messercola TV-Producties

De bouwers van drijvende woningen 2.0. Duurzaam, snel en haalbaar.

Domera VOF 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM