Commercieel Vastgoed financiering

Onder commercieel vastgoed wordt aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten, woonhuizen en andere gebouwen verstaan zonder eigen gebruik als einddoel. Het commerciële vastgoed wordt verhuurd of doorverkocht. 

Op zoek naar een commercieel vastgoed financiering? Er is een duidelijke splitsing zichtbaar in de financierbaarheid van commercieel vastgoed. Voor financieren van woningen, appartementen zogenaamd residentieel vastgoed zijn er verschillende gespecialiseerde “niet bancaire” financieringspartijen in de markt. Indien u professioneel vastgoedbellegger bent komt u hiervoor in aanmerking. ZAQELIJK heeft met meerdere van deze professionele financieringspartijen een samenwerkingsovereenkomst en kan u hierin als onafhankelijke partij adviseren en ontzorgen met uw commercieel vastgoed financiering.

Een bancaire financiering voor bedrijfsmatig commercieel vastgoed is vandaag de dag moeilijk haalbaar. De bancaire instellingen zijn zo goed als dicht. Ondernemers financieren hun bedrijfsmatig commercieel vastgoed daarom steeds vaker buiten de bancaire instellingen om. Vooral voor het MKB met een financieringsvraag van € 1 tot € 5 miljoen kan het lastig zijn om geschikte financiering voor hun bedrijfsmatig commercieel vastgoed te vinden.
Oorzaak van de terughoudende houding van de bancaire instellingen is dat zij rekening moet houden met verhoogde kapitaalbuffers. Bancaire instellingen moeten meer kapitaal op de balans aanhouden om een herhaling van de bankencrisis van 2008 te voorkomen.

Er is veel geld beschikbaar in de markt. Van allerlei soorten partijen, en deze partijen zijn op zoek naar rendement. Een spaarrekening levert niet veel op, op de beurs is minder eenvoudig rendement te halen, maar vastgoed is voor velen nog interessant.

ZAQELIJK koppelt ook ondernemers met een financieringsbehoefte voor vastgoed aan één van hun private investeerders. Deze investeerders zoeken naar mogelijkheden om hun vermogen te laten renderen en financieren hierdoor het vastgoed van de ondernemer. Die betaalt voor zijn hypotheek als wederdienst een iets hogere rente aan de investeerder.

De specialist voor een commercieel vastgoed financiering

Bent u als ondernemer geïnteresseerd in commercieel vastgoed financiering? Wilt u vastgoed kopen om te verhuren of door te verkopen en zoekt u een financieringspartij? ZAQELIJK kan u als onafhankelijke partij adviseren en ontzorgen. Wij zijn specialist in financieringen voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Wij begrijpen het goed dat u geen tijd heeft om op zelf zoek te gaan naar de juiste investeerder en alles te regelen. ZAQELIJK neemt dit graag van u over. Een bancaire financiering voor commercieel vastgoed is tegenwoordig moeilijk. Er zijn echter verschillende gespecialiseerde 'niet-bancaire' financieringspartijen in vastgoed waar wij een samenwerkingsovereenkomst mee hebben. Ook kunnen wij uw financieringsbehoefte koppelen aan een private investeerder. Wij gaan graag aan de slag om uw commercieel vastgoed financiering te regelen waarbij uw belang altijd voorop staat! Wij zijn onafhankelijk en transparant en zorgen voor de beste deal voor uw bedrijf. Al 15 jaar zijn wij actief in deze branche en in deze periode hebben wij 400 bedrijven kunnen helpen bij hun financieringsvraag. Lees hun ervaringen op een andere pagina van deze website.

Vindt de beste commercieel vastgoed financiering

Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek is het begin van de juiste commercieel vastgoed financiering. Wij willen u en uw bedrijf goed leren kennen want wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Om goed in te kunnen schatten of uw verzoek om commercieel vastgoed financiering kans van slagen heeft maken wij een financieringsscan van uw bedrijf. Als wij van mening zijn dat wij een financieringspartij kunnen vinden krijgt u van ons een aanbieding. Als u akkoord gaat dan stellen wij een financieringsverzoek op dat naar geselecteerde geldverstrekkers gestuurd wordt. Op basis van hun reacties maken wij samen met u de keuze. Onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. ZAQELIJK staat voor kwaliteit en levert maatwerk. Wij ontzorgen u compleet en onderhouden alle contacten met uw accountant, makelaar, financierder en andere belanghebbenden.

Commercieel vastgoed financiering op maat

Bij ons heeft u een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. Wij houden van korte lijnen zodat wij snel kunnen schakelen. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij integer, onafhankelijk en transparant zijn. Dit geldt ook voor de financieringspartijen waar wij mee samenwerken. Onze passie is om ondernemers te steunen om hun ambities te verwezenlijken. ZAQELIJK is een betrouwbare financieringsspecialist die u deskundig en eerlijk adviseert. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste financiële mogelijkheden want die ontwikkelingen gaan altijd door. Ook voor uw onderneming vindt ZAQELIJK de juiste financieringspartij.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van financieringen voor commerieel vastgoed

't Klavertje Klantervaring ZAQELIJK

Al ruim 50 jaar een begrip in Sliedrecht

Snackbar ’t Klavertje

Passie voor ondernemen!

Prins Tuinhuisjes en Miniopslag

Ervaar het gevoel van rust, comfort en kwaliteit met Tommy Netten Wooninrichting!

Tommy Netten Wooninrichting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM