Klant­ervaringen
Ervaar het gevoel van rust, comfort en kwaliteit met Tommy Netten Wooninrichting!

Klant: Tommy Netten Wooninrichting  |  Contactpersoon: Edwin Netten
ZAQELIJK: Marc Damen

Tommy Netten Wooninrichting is een projectbedrijf gespecialiseerd in wooninrichtingen en verbouwingen van bedrijfspanden en woningen. Het bedrijf is in 1974 opgericht door Tommy Netten en in 1982 kwam zoon Edwin Netten in dienst. Door de jaren heen hebben Tommy en Edwin Netten een trouwe klantenkring opgebouwd en zijn ze een begrip geworden in de regio.

Tommy Netten is begonnen als tapijthandel. In de jaren daarna groeide de onderneming van 300 rollen vloerbedekking naar een complete showroom met alles voor woon- en projectinrichtingen. Het bedrijf levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Het assortiment bestaat o.a. uit PVC vloeren, tapijten, industriële gietvloeren, maar ook gordijnen, hordeuren en meubels. Ook verbouwingen behoren tot de mogelijkheid met werkzaamheden als timmerwerk, schilderwerk, wanden plaatsen en de installatie van keukens en badkamers.

In 2019 kon Edwin Netten zijn “oude” locatie aan de Korenbrugstraat 11 in Gorinchem verkopen aan een projectontwikkelaar. Hierdoor moest hij op zoek naar een nieuw pand, welke hij vond aan de Edisonweg 3 te Gorinchem. Dit pand past de onderneming goed. Daarnaast is een gedeelte van het pand reeds verhuurd, dat zorgt voor huuropbrengsten. Dit maakte het in de situatie van Edwin lastig om bancair te financieren. Na de aankoop en inrichting van het nieuwe pand was er tevens behoefte aan extra werkkapitaal

Met zijn plannen op zak ging de Edwin op zoek naar een bedrijfsfinanciering. Hij kwam via de verkoper en de makelaar van het nieuwe pand terecht bij Marc Damen van ZAQELIJK. Doordat het pand reeds over een huurder beschikte, was het vinden van een geschikte financiering niet gemakkelijk. Toch wist Marc een gepaste oplossing voor Edwin te vinden.

Marc koppelde Edwin voor de bedrijfsfinanciering aan een ‘informal investor’. Dit zijn veelal succesvolle ondernemers die bereid zijn om te investeren in projecten van mede- ondernemers, als de condities passend zijn. Bijkomend voordeel voor Edwin is dat er raakvlakken zijn met de (oud) ondernemer. Hierdoor wisselen zij regelmatig ervaringen en tips uit waar Edwin zijn voordeel mee kan doen. Dat was ook de insteek van Marc, zodat er naast kapitaal ook kennis beschikbaar wordt gesteld.

Edwin had van de relaties uit zijn netwerk begrepen dat hij bij Marc van ZAQELIJK moest zijn voor goed financieel advies en maatwerk. Immers had Marc hen in het verleden ook goed geholpen. Tijdens het telefoongesprek voelde Edwin meteen een persoonlijke klik en dat was voor hem voldoende om met Marc aan de slag te gaan. Edwin zegt hierover: ‘Toen ik Marc sprak, had ik meteen een goed gevoel. We kunnen makkelijk praten en hebben gemeenschappelijke raakvlakken zoals Unitas (voetbal). Ik voelde echt een klik.’

Volgens Edwin kan Marc ondernemers bijstaan met het juiste advies: ‘Marc heeft mij de handvatten gegeven om verder te kunnen met mijn onderneming. Hij wist welke behoeften ik had en hij wist in deze behoeften te voorzien. Bij Marc ben je als ondernemer meteen op de goede plek en bij de juiste persoon als het gaat om bedrijfsfinancieringen.’

Edwin geeft ook aan waarom hij vindt dat Marc de juiste persoon is voor dit werk: ‘Hij is professioneel, adequaat en weet direct door te pakken.’ Ook noemt Edwin de gun-factor: ‘Marc geeft je een goed gevoel en je bent daardoor bereid om met hem samen te werken.’ Edwin is zeker van plan om Marc in de toekomst weer te benaderen voor financieel advies.

Website:
www.tommynetten.com

Heeft u vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM