't Klavertje Klantervaring ZAQELIJK
Klant­ervaringen
Al ruim 50 jaar een begrip in Sliedrecht

Klant: Snackbar ’t Klavertje | de heer Fu
ZAQELIJK: Riejanne Verhoeks

't Klavertje Klantervaring ZAQELIJK

Snackbar ’t Klavertje is al ruim 50 jaar een begrip in Sliedrecht. Sinds 2000 is de snackbar eigendom van de heer Fu. De echte Sliedrechter weet dat je bij ’t Klavertje op het juiste adres bent voor een smakelijke portie friet of de befaamde frikandel XL. 

De snackbar is gevestigd aan het levendige Burgemeester Winklerplein samen met tal van andere bedrijfspanden als een supermarkt, bakker, boekenhandel, bloemenwinkel, enz. Parkeren kan voor de deur waardoor het voor de heer Fu een uitstekende locatie is.  

Het horecabloed stroomt bij de heer Fu door de aderen. Naast ’t Klavertje heeft hij ook een ‘frituur’ in België. Ook zijn zus is niet onbekend in de horeca. Zij runt eveneens een eigen snackbar.  Hoe je een horecabedrijf runt hoef je aan de familie Fu niet meer uit te leggen.

In 2000 nam de heer Fu de exploitatie van snackbar ‘t Klavertje over, het vastgoed bleef eigendom van de verkoper. Dit betreft het bedrijfspand op de begane grond en het appartement boven het bedrijfspand. Recent kreeg de heer Fu de mogelijkheid het vastgoed te kopen.

't Klavertje Klantervaring ZAQELIJK

De heer Fu kent Riejanne Verhoeks, zakelijk financieel adviseur van ZAQELIJK, vanuit zijn netwerk. Hij vroeg haar naar de mogelijkheden van een vastgoedhypotheek.  De heer Fu heeft Riejanne Verhoeks benaderd omdat hij vertrouwen heeft dat zij als financieel adviseur van ZAQELIJK in staat is een zakelijk lening voor hem in te regelen.  

Riejanne Verhoeks maakte een financieringsscan voor de heer Fu. De combinatie van bedrijfspand en appartement maakt dat dit vastgoed complexer is om te financieren.
Daar er snel gehandeld diende te worden zocht en vond Riejanne Verhoeks een investeerder vanuit het netwerk van ZAQELIJK. De investeerder was bereid om een private lening te verstrekken tegen een marktconform tarief. Hierdoor kon het vastgoed binnen afzienbare tijd overgeschreven worden op naam van de heer Fu.

De heer Fu geeft aan tevreden te zijn over de samenwerking met Riejanne Verhoeks. ‘De lijnen zijn kort, Riejanne Verhoeks begeleidt me tijdens het gehele traject. Dit door vragen te beantwoorden en mij stap-voor-stap mee te nemen in het traject. Ik heb een goede vriend van mij in contact gebracht met Riejanne Verhoeks. Bij ZAQELIJK gaan ze voor de persoonlijke aanpak en dat spreekt mij aan’

Website:
https://www.bigsnack.nl/vestigingen/big-snack-t-klavertje

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Riejanne voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Riejanne.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM