Bedrijfspand hypotheek

Regel uw bedrijfspand hypotheek met ZAQELIJK!

Bent u een ondernemer met ambities en heeft u een bedrijfspand hypotheek nodig? Wilt u graag uitbreiden maar heeft u niet de tijd of zin om een bedrijfspand hypotheek te regelen? Als u ZAQELIJK inschakelt voor uw bedrijfsfinanciering hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij zijn een onafhankelijk financieel intermediair en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen. Hierbij richten wij ons op de ondernemers in het MKB, vastgoedsector, binnenvaart en de agrarische sector. Wij weten de juiste investeerders aan uw onderneming te koppelen. ZAQELIJK heeft een groot netwerk van uiteenlopende financieringspartners, van grootbanken tot private investeerders, en heeft voor vrijwel alle financieringsbehoeften de oplossing. Ons doel is om ondernemers die verder willen groeien of juist hun koers willen verleggen te ondersteunen bij hun plannen. U kunt zich concentreren op uw eigen werkzaamheden terwijl wij de hypotheek voor uw bedrijfspand regelen. Een puur bancaire lening is tegenwoordig voor ondernemers niet haalbaar en dan wordt het lastig om bedrijfsfinanciering rond te krijgen. Er zijn verschillende andere financieringsvormen mogelijk zoals factoring, sale and lease back, crowdfunding, lease en financiering door investeerders. Wij willen graag voor u de vertrouwenspersoon zijn die u compleet ontzorgt en de beste deal voor uw onderneming realiseert!

Onafhankelijk en eerlijk advies bedrijfspand hypotheek

U kunt van ons en onze financiële partners eerlijk en onafhankelijk advies verwachten. Bij ons staat altijd uw belang voorop! Als u bij ons aanklopt voor een bedrijfsfinanciering dan volgt er eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek want wij geloven dat een goed persoonlijk contact belangrijk is voor een succesvolle financiering. Vervolgens bieden wij u een financieringsscan aan zodat wij weten hoe groot de kans van slagen is. Als wij deze hoog inschatten dan krijgt u van ons een schriftelijke aanbieding en bij akkoord gaan wij op zoek naar de juiste geldverstrekkers. Samen met u maken wij een keuze. Al onze financieringspartners hanteren goede, marktconforme rentes.

Definitieve offerte voor uw bedrijfspand hypotheek

Als u de definitieve offerte ondertekent en aan de slag kunt met uw bedrijfspand dan zijn wij tevreden, want daar doen wij het voor: dat u uw plannen kunt verwezenlijken. Wij hebben ruime ervaring en hebben al 400 bedrijven mogen helpen bij hun bedrijfsfinanciering. De lijnen zijn kort en u heeft een vaste contactpersoon die u altijd rechtstreeks kunt bereiken. De betrokkenheid bij onze klanten is groot en dat merkt u. ZAQELIJK staat voor kwaliteit en maatwerk. Wij dragen graag ons steentje bij aan de groei van uw onderneming. Voor een snelle en betrouwbare bedrijfsfinanciering bent u bij ZAQELIJK aan het juiste adres!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van financieringen op het gebied van bedrijfspand hypotheken:

De goedkoopste en beste vloeren vind je bij Laminaatxxl.nl.

Laminaatxxl.nl  

Vakkundig op het gebied van speciaal laswerk.

Van Maastricht Lasservice

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM