Bedrijfspand financiering

Regel uw bedrijfspand financiering met ZAQELIJK!

Heeft u uitbreidingsplannen en lukt het niet om de bedrijfspand financiering rond te krijgen? Dan kan ZAQELIJK veel voor u betekenen. Wij kunnen vrijwel iedere financieringsbehoefte honoreren. Het is tegenwoordig moeilijk om als ondernemer een bancaire financiering rond te krijgen en financiering gebeurt steeds meer door andere investeerders. ZAQELIJK is een onafhankelijk intermediair en weet welke financierders voor u het meest geschikt zijn. Wij hebben een groot netwerk van grootbanken en private financierders. Ondernemers die een bedrijfspand financiering nodig hebben, weten wij te koppelen aan de juiste investeerders. Onze financiële experts gaan graag aan de slag om de juiste geldverstrekker voor uw onderneming te zoeken. ZAQELIJK zet zich in voor ondernemers in het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector die bedrijfspand financiering nodig hebben omdat zij verder willen met hun onderneming of omdat ze een andere koers willen gaan varen. Als u ambities en plannen heeft voor uw onderneming en hiervoor bedrijfspand financiering nodig heeft dan kunt u rekenen op onze ondersteuning. Wij begeleiden u van A tot Z bij het verkrijgen van uw financiering. ZAQELIJK wil de vertrouwenspersoon zijn die u alles uit handen neemt en de beste deal voor de financiering van uw bedrijfspand realiseert.

100% onafhankelijk advies voor een bedrijfspand financiering

Wij werken met korte lijnen en u kunt ons altijd direct bereiken. Als u bij ons aanklopt met een financieringsbehoefte dan nodigen wij u uit voor een goed gesprek. Om in te kunnen schatten of uw financieringsverzoek kans van slagen heeft, maken wij een financieringsscan. Als wij voldoende kansen zien om een goede financieringspartij te vinden, krijgt u van ons een schriftelijke aanbieding. Als u hiermee akkoord gaat dan maken wij een selectie van geldverstrekkers. ZAQELIJK is onafhankelijk, integer en transparant en u kunt van ons een eerlijk advies op maat verwachten.

Onafhankelijk, integer en transparant

Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. De door ons benaderde geldverstrekkers zullen op ons financieringsverzoek reageren en uit deze reacties maken wij samen met u een keuze. Hierbij staat bij ons altijd uw belang voorop! De definitieve offerte zullen wij zorgvuldig met u doornemen waarna u deze kunt accepteren. De betrokkenheid bij onze klanten is groot en wij hebben al 400 bedrijven mogen helpen om de financiering voor hun plannen rond te krijgen. U heeft altijd de maken met een vast contactpersoon die snel kan schakelen. ZAQELIJK staat voor kwaliteit en wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Wij dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van uw onderneming.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van financieringen op het gebied van bedrijfspand hypotheken:

De goedkoopste en beste vloeren vind je bij Laminaatxxl.nl.

Laminaatxxl.nl  

Vakkundig op het gebied van speciaal laswerk.

Van Maastricht Lasservice

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM