Nieuws

15 Februari 2024
Marc

‘Samen maken wij dromen waar!’

Notarispraktijk Interwaert is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Zij staan voor een persoonlijke en laagdrempelige benadering. ZAQELIJK werkt al jarenlang samen met notaris mr. Erwin de Vilder en notarisklerk Saskia Combrink-Den Uil. In gesprek met Marc Damen, wordt duidelijk waarom beide partijen prettig samenwerken

Gebaseerd op vertrouwen

Marc: “Het werkt voor ons fijner als onze klanten gebruikmaken van de diensten van Interwaert!” De relatie met Interwaert gaat al 25 jaar terug. Marc: “Ooit werkte ik hier om de hoek bij een bankfiliaal. Toen kwamen we al bij elkaar over de vloer en de onderlinge waardering is altijd gebleven.”

Nieuwe, frisse uitstraling

Het voorkomen van Interwaert heeft onlangs een ‘opfrisser’ gehad. Zowel het interieur áls de huisstijl maken een frisse en professionele indruk. Saskia: “We zijn trots op onze nieuwe en moderne website. En in onze dienstverlening zijn we ook zeer actueel. De Nederlandse Notariskluis is bijvoorbeeld een digitaal platform waar wij mee werken en die dienst heeft echt een vlucht genomen!” 

Ondernemers met geldvragen

De zakelijke relatie tussen Interwaert en ZAQELIJK is gebouwd op ‘ondernemers met geldvragen’. Erwin: “Dat gaat over en weer. Marc stuurt klanten naar ons en andersom wijzen wij ondernemers ook altijd op de financieringsdiensten van ZAQELIJK.” Dat is vanzelfsprekendheid voor Erwin. “Net als wij, werken zij met korte lijnen. Reageren gaat altijd snel en we weten van elkaar waar we mee bezig zijn.”

Regionaal en landelijk

Hij vervolgt: “We maken het niet moeilijker dan nodig en gebruiken vooral ons gezond verstand. Marc: “We werken niet met iedereen samen. De samenwerking moet goed zijn, maar ook leuk!” De samenwerking betreft veel verschillende gebieden. Saskia: “Veel regionale klanten, maar ook breder dan de regio.”

Vastgoed en overnames

“Veel vastgoed gerelateerd, en ook overnames”, zegt ze. “En het is leuk dat ook landelijke klanten ons weten te vinden!” Erwin: Via ZAQELIJK zijn we bijvoorbeeld in contact gekomen met een grote projectontwikkelaar. Wij stonden op stel en sprong klaar, zij waren zeer tevreden en inmiddels werken we landelijk samen!”

Bouwen aan goede naam

Erwin: “Die goede reputatie is niet uit de lucht komen vallen, daar hebben we jarenlang hard aan gewerkt. Dit is in feite een heel oud notariskantoor, met veel potentie in een ondernemende gemeente. Ik ben vanuit Den Haag hier in 1998 terechtgekomen. In 2000 is de naam veranderd in Interwaert en we bouwen met een leuk team aan onze goede naam!”

Laagdrempelig en bereikbaar

Hoewel de samenwerking met ZAQELIJK heel breed is, bedient Interwaert ook andere markten. Saskia: “Veel particuliere zaken, die gerelateerd zijn aan de scheepvaart.” Alle drie erkennen zij dat hun klanten gebaat zijn bij adviseurs die elkaar ‘goed verstaan’ en ‘dezelfde taal’ spreken. Saskia: “ZAQELIJK is no-nonsense en laagdrempelig. Ze zijn goed bereikbaar en leveren documenten altijd netjes en op tijd aan.”

Relaties voor het leven

Erwin: “Die werkwijze verloopt goed en daardoor zijn we flexibel en hebben we ruimte voor ‘spoedjes’. Wanneer een klant het gevoel heeft dat je extra je. Best doet, levert dat vaak relaties voor het leven op.” Saskia: “Die waardering blijkt bijvoorbeeld ook uit kleine attenties, zoals een fraai boeket of een traktatie voor heel het team.” 

Marc: “En dat doel bereiken we gemeenschappelijk: samen maken we dromen waar.” Erwin, tot besluit: “ZAQELIJK is gewoon een fijne, betrouwbare partner!”

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Person riejanne

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

2240051 Zaqelijk   Content februari 2024 Nieuws
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM