Nieuws

18 Januari 2024
Marc

Op weg naar passende bedrijfsfinanciering

Heeft u een bedrijfsfinanciering nodig? Dan bewandelt u waarschijnlijk een onbekend pad. Daarom nemen onze specialisten u aan de hand! Wij werken volgens een overzichtelijk plan, waarin u zoveel mogelijk zorgen uit handen worden genomen. Gaat u mee op reis?

Onze reis begint met een goed gesprek. Waarschijnlijk heeft een gemeenschappelijke relatie of uw accountant ons geïntroduceerd. Tijdens onze kennismaking geven we u een globaal beeld van onze expertise en leren wij uw onderneming kennen.

Financierings­scan

De volgende stap in onze reis wordt gezet door uw financierings­regisseur. Op basis van zoveel mogelijk relevante informatie maken we een financierings-scan. Zo weet u zeker dat wij uit alle beschikbare opties uw financieringsverzoek bij de meest geschikte partijen onderbrengen.

Samenwerken

Wanneer wij voldoende kansen zien voor uw financieringsverzoek, doen wij u een voorstel. Daarin leest u de mogelijkheden die wij u aanbieden, onder welke voorwaarden: wij zijn transparant en onafhankelijk. Ook als wij geen kansen zien, beargumenteren we dat advies en geven aan welke stappen u nog moet zetten naar onze professionele mening.

Inzicht in uw onderneming

In het financieringsmemorandum wat wij na het sluiten van onze overeenkomst opstellen, geven wij geselecteerde geldverstrekkers inzicht in uw onderneming aan de hand van onze analyses. In deze fase komen veel lijntjes samen. Wij onderhouden contacten met de taxateur, notaris en alle geldverstrekkers, bancair of non-bancair. En met uw accountant, wanneer u dat wenst. 

Beoordeling door geldverstrekkers

Wij zorgen voor hetzelfde vertrekpunt bij de beoordeling van uw financieringsaanvraag. De informatie is voor alle partijen gelijk. Op deze wijze garanderen wij een complete, snelle en efficiënte beoordeling van uw verzoek. In deze fase nemen wij u met onze corebusiness veel verbindingswerk uit handen.

De beste deal

Op basis van de reacties van de geldverstrekkers, bieden wij u een vergelijkingsoverzicht. Dat vormt de basis voor uw keuze, waarbij wij u vanzelfsprekend adviseren. De geldverstrekker van uw keuze werkt vervolgens de definitieve offerte uit. Onze rol bestaat ook nu weer uit heldere communicatie en controle van alle gegevens. Uiteindelijk komt alles samen bij de notaris. Ons doel is de beste deal voor u afsluiten. 

Met ons als vertrouwenspersoon kunt u gerust zijn dat wij u door heel het proces loodsen!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Person riejanne

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

2231639 Zaqelijk   Content november 2023 Nieuws
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM