Nieuws

4 Januari 2024
Marc

‘Maximaliseren van kansen in een veranderende markt’

Nadat Paul van Tuijl vorige week terugblikte op 2023, is het nu de beurt aan Marc Damen zijn licht te laten schijnen over 2024. Wat zijn de doelen van ZAQELIJK en hoe kijkt hij naar de ontwikkelingen in de financierings- en overnamemarkt?

“Wij willen in 2024 de dynamiek in de overnamemarkt en vastgoedmarkt verder benutten”, begint Marc.

Dalende rente

Hij vervolgt: “Met een voorspelde daling van de rente in de komende twee jaar, verwachten we een impuls voor het bedrijfsleven. Deze zal investeringsbereidheid bij de ondernemers aanjagen. De verhuurmarkt blijft naar onze verwachting laag, verder verwachten we een verdere toename in overnamefinancieringen.”

Gunstiger investeringsklimaat

Marc: “Het investeringsklimaat wordt gunstiger, gedreven door zowel duurzame innovaties en productontwikkelingen, als externe factoren zoals renteverwachting. Wij sorteren voor op een ‘rokende vulkaan’ in de bouwsector. Daar bedoel ik mee: een opgekropte vraag, die volgens mij gaat leiden tot een uitbarsting van ontwikkelingsprojecten en investeringen in de bouw.” 

Bancaire naar non-bancair

“Onze aanpak blijft gebaseerd op samenwerking en het benutten van de expertise van specialisten. Langjarig gezien is er een verschuiving waarneembaar van bancaire naar non-bancaire financiering. Met de te verwachten dalende rente verwachten wij dat het aandeel van de banken zal groeien de komende jaren.”

Klantgericht denken en handelen

Marc: “Klantgericht denken en handelen blijft bij ZAQELIJK vooropstaan! Met de nadruk op het aanbieden van verschillende alternatieven, om het beste resultaat voor onze klanten te waarborgen. Vanuit het zakelijke intermediairs perspectief, zien we dat de markt voor zakelijke intermediairs groeit en volwassen wordt. Dat resulteert ook in meer concurrentie. Voor ons is het belangrijk dat we nog nadrukkelijker duidelijk blijven maken wie we zijn en wat we kunnen.” 

Intensiveren persoonlijk contact

“We focussen ons ook in 2024 voortdurend op het automatiseren en efficiënter maken van onze processen. Zo maken we meer tijd vrij voor het verder intensiveren van het persoonlijk contact met onze klanten.” Marc besluit: “ZAQELIJK blijft scherp op ontwikkelingen en heeft concrete plannen voor de toekomst.

ZAQELIJK wil in 2024 concrete doelen realiseren en kansen in een veranderende markt benutten! Wilt u meer informatie over onze onderscheidende dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Person riejanne

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

Vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

2231996 Zaqelijk   Content 04 01 2024 Nieuws
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM