Klant­ervaringen

Bedrijfsovernamefinanciering op maat

Klant: Floor-Heating | Marco Tufano
ZAQELIJK: Marc Damen

Zaqelijk-Floor-heating

Via Ambachtsheer Financiële Dienstverlening kwam ZAQELIJK in contact met Floor-Heating, een gespecialiseerd vloerverwarmingsmontagebedrijf voor de particuliere markt. De oprichter en huidig aandeelhouder Marco Tufano van Floor-Heating wenste zijn aandelen te verkopen aan twee kopers.

Lesley Droog komt van buiten de organisatie en zijn zakenpartner werkt al twaalf jaar bij Floor-Heating en kent het bedrijf dan ook goed. ZAQELIJK staat bekend om een duidelijke en pragmatische aanpak, wat alle partijen aansprak. Dit resulteerde in een succesvolle bedrijfsovername en tevreden partijen!

De klant
Floor-Heating werd 27 jaar geleden opgericht en uitgebouwd tot een bedrijf met een sterk financieel trackrecord. Ze werken volgens een uniek all-in-concept en bieden hun diensten aan zonder meerwerk. Dit maakt Floor-Heating uniek in de markt en dat vormt mede de basis van het bedrijfssucces. Het marktperspectief voor de toekomst is eveneens gunstig. Met het oog op verduurzaming en energiereductie kiezen veel klanten bij verhuizen of verbouwen voor vloerverwarming in combinatie met bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen. Beide zakenpartners vullen elkaar goed aan. De oprichter zal nog geruime tijd betrokken blijven om alle taken over te dragen en de nieuwe ondernemers te begeleiden. Alle drie de heren kennen elkaar al jaren.

De aanpak van ZAQELIJK
Bij een bedrijfsovernamefinanciering komen veel aspecten kijken, financieel en emotioneel  daarom maken wij het bij ZAQELIJK niet gecompliceerder dan nodig. Die duidelijke en pragmatische aanpak sprak alle partijen aan waardoor wij de overnamefinanciering mochten verzorgen en begeleiden. We zijn bovendien duidelijk als iets niet mogelijk blijkt. Het voordeel is dat we dezelfde ondernemerstaal spreken en we ons goed kunnen inleven in de kopers en verkoper. Daarnaast onderhouden we nauwe contacten met verschillende financieringspartijen, zoals banken. Hierdoor weten we goed aan welke eisen een aanvraag moet voldoen. Uiteindelijk hebben we de financieringsaanvraag bij meerdere partijen neergelegd, waardoor we voor de kopers een goede deal hebben weten te realiseren, waarbij zij voordeel hebben.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van ZAQELIJK? Neem dan contact met ons op of lees meer over de bedrijfsovernamefinanciering van ZAQELIJK.

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM