Zakelijke lening berekenen

Zakelijke lening berekenen met ZAQELIJK

Heeft u bedrijfsfinanciering nodig omdat u een ondernemer met ambities bent? Vindt u het lastig of heeft u geen zin om dit zelf te regelen? ZAQELIJK kan u als onafhankelijke partij helpen om een geschikte financierder te vinden. Uw zakelijke lening berekenen kunnen wij als geen ander. Voor vrijwel elke financieringsbehoefte hebben wij de oplossing. Wij werken samen met veel verschillende partners en bemiddelen bij bancair rekening courant, factoring, bevoorschotting van extra werkkapitaal, sale and lease back, crowdfunding, lease en financiering door investeerders. Wij gaan niet over één nacht ijs bij het zakelijke lening berekenen en zetten ons 100 procent in om de beste deal voor uw bedrijf te realiseren. Heeft u financiering nodig voor werkkapitaal, groeifinanciering, bedrijfsmiddelen of voorraad, (her)financiering van vastgoed of financiering binnenvaartschepen? ZAQELIJK heeft als doel om elke ondernemer te ondersteunen die verder wil met zijn onderneming of juist een andere koers wil gaan varen. Hierbij zijn wij vooral georiënteerd op ondernemers binnen het MKB, de vastgoedsector, binnenvaart en de agrarische sector. Onze financiële experts begeleiden u van A tot Z bij het rond krijgen van uw bedrijfsfinanciering. ZAQELIJK is onafhankelijk, integer en transparant.

100% onafhankelijk advies voor uw zakelijke lening berekenen

Terwijl u zich concentreert op uw eigen werkzaamheden gaan wij aan de slag voor uw financiering. Wij vinden een goed persoonlijk contact belangrijk en hebben eerst een kennismakingsgesprek met u. Daarna wordt uw plan uiteengezet en bieden wij een financieringsscan aan. Als de scan duidelijk maakt dat er voldoenden kansen zijn om uw financiering rond te krijgen, doen wij u een schriftelijke aanbieding. Gaat u akkoord dan selecteren wij een aantal geschikte geldverstrekkers voor u. Op basis van de reacties van deze geldverstrekkers maken wij samen met u een keuze. Wij leveren maatwerk en u krijgt van ons een onafhankelijk en eerlijk advies. Bij ons staat altijd uw belang voorop!

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke zakelijke lening

Wij houden de lijnen kort en u heeft altijd een vast contactpersoon die altijd direct benaderbaar is. Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. ZAQELIJK heeft jarenlange ervaring als intermediair bedrijfsfinanciering. Wij willen graag die vertrouwenspersoon zijn aan wie u alles met een gerust hart kunt overlaten. Wij hebben al 400 bedrijven kunnen helpen bij hun financieringsaanvraag. Wij zijn tevreden als u de definitieve offerte ondertekent en u plannen kunt verwezenlijken. Als u ZAQELIJK in de arm neemt om uw bedrijfsfinanciering te regelen dan kunt u er zeker van zijn dat wij er voor u de beste deal uitslepen.

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM