Zakelijk lening berekenen

Zakelijk lening berekenen met ZAQELIJK

Wilt u verder groeien met uw onderneming en heeft u hiervoor kapitaal nodig? Het kan lastig zijn om uw plannen gefinancierd te krijgen en de expertise van een specialist is vaak onmisbaar om uw financiering rond te krijgen. ZAQELIJK is een onafhankelijk intermediair en bestaat uit een team van financiële professionals die uw zakelijk lening berekenen kunnen. Voor de kredietcrisis namen bancaire instellingen de meeste zakelijke financieringen voor hun rekening, maar dat is tegenwoordig wel anders. Er zijn andere opties zoals crouwfunding, leasing en factoring. Samen met u gaan wij kijken wat voor u de beste optie is en nemen wij de zakelijk lening berekenen voor onze rekening. Wij zoeken uit hoeveel u kunt lenen om uw groeiplannen te realiseren en bij welke financieringspartner dat het meest gunstig is. Misschien is het nodig dat u (gedeeltelijk) ook uit eigen middelen financiert. ZAQELIJK is financieel adviseur voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Wij ondersteunen en stimuleren graag ondernemers met ambitie en wij gaan graag voor u op zoek naar de beste financieringsmogelijkheden. U krijgt van ons altijd onafhankelijk, eerlijk en transparant advies en realiseren voor u de beste deal met goede, marktconforme rentes.  

100% onafhankelijk advies voor uw zakelijk lening berekenen

Wij houden van een persoonlijke aanpak en komen graag voor een eerste gesprek naar u toe. Daarna maken wij een financieringsscan en als wij voldoende kansen zien dan geven wij geselecteerde geldverstrekkers inzicht in uw onderneming met daarbij een financieringsverzoek. De grootte van het financieringsbedrag is op basis van de zakelijk lening berekenen die wij voor u hebben uitgevoerd. Op grond van de reacties maken wij een keuze waarna de definitieve offerte wordt uitgewerkt door de gekozen geldverstrekker. Inmiddels hebben wij al 400 bedrijven mogen helpen om hun financiering rond te krijgen. Op deze website vertellen enkele klanten hun ervaring met onze bemiddeling. 

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke zakelijke lening

Als wij voor u aan de slag gaan dan kunt u alles aan ons overlaten want wij ontzorgen u compleet. ZAQELIJK staat voor kwaliteit en dat geldt ook voor ons netwerk van financieringspartners. Wij leveren maatwerk zodat u een financieringsregeling krijgt die precies bij u past. Bij ons staat uw belang voorop en dat merkt u! U heeft te maken met een vast contactpersoon die direct benaderbaar is; wij houden van korte lijnen. Laat uw zakelijk lening berekenen door de experts van ZAQELIJK zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Wij zijn graag die vertrouwenspersoon die uw financieringsverzoek zorgvuldig behandelt. 

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM