Zakelijk hypotheek berekenen

De specialist in zakelijk hypotheek berekenen

Wilt u verder met uw onderneming en heeft u bedrijfsfinanciering nodig? ZAQELIJK heeft voor vrijwel iedere financieringsbehoefte de oplossing. Wij kunnen voor u zakelijk hypotheek berekenen zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. U kunt erop rekenen dat wij altijd de beste deal voor uw bedrijf realiseren. Om in uw financieringsbehoefte te kunnen voorzien werken wij samen met veel verschillende partners; van de drie grootbanken tot aan kleine FinTech ondernemingen. Wilt u vastgoed kopen voor eigen gebruik of voor commerciële verhuur? Of wilt u uw bestaande vastgoed herfinancieren? ZAQELIJK gaat graag aan de slag voor ondernemers die verder willen met hun onderneming of juist een andere koers willen gaan varen. De ondernemer met ambities en plannen is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist in financieringen voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Puur een bancaire financiering is tegenwoordig voor ondernemers moeilijk haalbaar. Daarom vindt financiering steeds meer plaats door andere investeerders die naar mogelijkheden zoeken om hun vermogen te laten renderen. ZAQELIJK weet ondernemers met een financieringsbehoefte te koppelen aan investeerders.

Persoonlijk en betrokken uw zakelijk hypotheek berekenen

Wij begrijpen goed dat u geen tijd of zin heeft om zelf uw zakelijk hypotheek te berekenen. ZAQELIJK neemt dit graag van u over! Wij staan voor kwaliteit, houden van een persoonlijke aanpak waarbij u altijd te maken heeft met een vast contactpersoon die direct benaderbaar is en u krijgt van ons een eerlijk advies. Wij willen de vertrouwenspersoon zijn die alles voor u regelt zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Na een kennismakingsgesprek wordt uw plan uiteengezet en bieden wij een financieringsscan aan. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant en u krijgt van ons eerlijk advies. U hoort hoe groot wij de kans van slagen achten. Als wij voldoende kansen zien doen wij een schriftelijke aanbieding.

Omafhankelijk advies voor het zakelijk hypotheek berekenen

Gaat u akkoord met ons aanbod dan selecteren wij geldverstrekkers voor u. Op basis van hun reacties maken wij met u de keuze. De definitieve offerte wordt uitgewerkt door de gekozen geldverstrekker. Deze nemen wij zorgvuldig met u door waarna u de offerte kunt accepteren. Wij realiseren voor u altijd de beste deal! De betrokkenheid bij onze klanten is groot en uw belang staat altijd voorop! Onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. Door onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen, wij houden u nauwkeurig van alle ontwikkelingen op de hoogte. ZAQELIJK is al jarenlang actief in deze branche en wij hebben al 400 bedrijven kunnen helpen bij hun financieringsverzoek.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van hypotheek zakelijk vastgoed:

Netflix producent Lucio Messercola over zijn ervaring met ZAQELIJK

Messercola TV-producties

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM