Zakelijk financieel advies

Zakelijk financieel advies: persoonlijk, betrouwbaar en onafhankelijk!

Heeft u grote plannen voor uw onderneming en heeft u hiervoor een geldverstrekker nodig? ZAQELIJK luistert graag naar uw ambities en dromen en geeft u eerlijk zakelijk financieel advies. Vroeger kon je enkel bij banken aankloppen voor bedrijfsfinanciering, maar daar zijn meer partijen bijgekomen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om door middel van crowdfunding, leasing, rekening courant of factoring uw financiering rond te krijgen. De financiële professionals van ZAQELIJK kennen de markt en weten welke partij voor uw bedrijf het meest geschikt is. ZAQELIJK is specialist op het gebied van bedrijfsfinancieringen en al 400 bedrijven zijn u voorgegaan. U kunt op deze website van enkele bedrijven hun ervaring met ons lezen. Heeft u financiële middelen nodig om een bedrijf over te nemen of om een bedrijfspand te kopen? Onze experts kunnen u bij de zoektocht naar een passende investeerder begeleiden zodat u uw dromen kunt verwezenlijken. Zakelijke financiering is een specialisme dat wij uitstekend beheersen en ons zakelijk financieel advies is onafhankelijk en altijd transparant. Tegenwoordig zijn er vaak meerdere partijen nodig om de financiering rond te krijgen maar daarin wordt u compleet door ons ontzorgd. Wij zetten ons in om er voor u de beste deal uit te slepen zodat u zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. 

De ervaren specialist voor onafhankelijk zakelijk financieel advies.

Zowel ZAQELIJK als alle financieringspartners zijn onafhankelijk, integer en transparant. U kunt erop vertrouwen dat de geldverstrekker waar uiteindelijk de keus op valt de beste match voor u is. Voor een eerste gesprek komen wij graag naar u toe. Een persoonlijke aanpak met een vast contactpersoon werkt het beste. Na het gesprek maken wij een financieringsscan waarvoor wij gegevens van uw boekhouder of accountant nodig hebben. Deze scan maakt duidelijk hoe graat de kans van slagen van uw financieringsverzoek is. Bij een positieve uitslag krijgt u van ons een schriftelijke aanbieding. Als u akkoord gaat dan gaan wij geselecteerde geldverstrekkers vragen om een offerte. Op basis van hun reacties maken wij een keuze waarna de definitieve offerte wordt uitgewerkt.

Zakelijk financieel advies: onafhankelijk, integer en transparant

Wij en onze partners hanteren goede, marktconforme rentes. ZAQELIJK ondersteunt graag ondernemers met ambitie en wij gaan dan ook graag aan de slag om uw zakelijke financiering te regelen waarbij altijd uw belang voorop staat. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem een kijkje op deze website of neem contact met ons op. Bij ZAQELIJK bent u aan het juiste adres voor zakelijk financieel advies. 

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM