Stapelfinancieringen

Stapelfinancieringen met ZAQELIJK

Heeft u een bedrijfsfinanciering nodig en heeft u geen zin of tijd om dit zelf te regelen? ZAQELIJK is een financiële intermediair die al vele bedrijfsfinancieringen succesvol heeft afgerond. Tegenwoordig is puur een bancaire lening voor ondernemers moeilijk haalbaar en gebeurt financiering steeds meer door andere ondernemers. Stapelfinancieringen kunnen dan een oplossing zijn. Hierbij worden verschillende financieringsvormen gecombineerd om aan het benodigde kapitaal te komen. ZAQELIJK beschikt over een groot netwerk van financiële partijen waar wij regelmatig mee samenwerken. Voor vrijwel elke financieringsbehoefte hebben wij de oplossing. Wij zetten ons in voor ondernemers die verder willen met hun bedrijf of die juist van koers willen veranderen. Daarbij richten we ons op de ondernemers binnen het MKB, binnenvaart en de vastgoed- en agrarische sector. Heeft u bedrijfsfinanciering nodig voor werkkapitaal, groeifinanciering, bedrijfsmiddelen, (her)financiering vastgoed of financiering binnenvaartschepen? Wij ondersteunen u om uw doel te verwezenlijken. Er zijn diverse oplossingen om uw financieringsverzoek rond te krijgen. Met stapelfinancieringen zijn er veel meer mogelijkheden om uw gewenste financiering te realiseren. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant en leveren maatwerk. Bij alles wat wij doen staat uw belang voorop.

100% onafhankelijk advies voor uw stapelfinancieringen!

Als onze financieringspartners hanteren marktconforme rentes. ZAQELIJK realiseert altijd de beste deal voor uw bedrijf. U kunt met een gerust hart alles aan ons overlaten zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Wij weten uw financieringsbehoefte te koppelen aan de juiste investeerders. We gaan niet over één nacht ijs en willen u eerst tijdens een persoonlijk gesprek leren kennen. Daarna bieden wij een financieringsscan aan waarmee wij inzicht in uw onderneming krijgen. Als er voldoende kans van slagen is, krijgt u van ons een schriftelijke aanbieding. Als u daarmee akkoord gaat dan selecteren wij de meest geschikte geldverstrekkers voor u. U krijgt van ons onafhankelijk en eerlijk advies.

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke financiering

Samen met u maken wij de keuze uit de verschillende reacties van de geldverstrekkers. Wij realiseren altijd de beste deal voor uw onderneming. Onze betrokkenheid bij onze klanten is groot, dat zult u zeker merken. De lijnen zijn kort en u heeft een vast contactpersoon die u altijd kunt bereiken. Een goed persoonlijk contact draagt bij aan een succesvolle financiering. Met stapelfinancieringen is het mogelijk om uw plannen te realiseren. Wij hebben jarenlange ervaring en al 400 bedrijven hebben dankzij onze expertise hun gewenste financiering rond gekregen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer informatie nodig heeft.

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM