Stapelfinancieringen

Stapelfinancieringen met ZAQELIJK

Als ondernemer bruist u van de plannen en u om uw doel te kunnen verwezenlijken bent u op zoek naar een financierder. ZAQELIJK helpt u daar graag bij. Wij zijn specialist in financieringen en hebben voor vrijwel elke financieringsbehoefte een oplossing. Wij werken samen met veel verschillende financieringspartners en zoeken de financierder die het beste bij u past. Omdat banken tegenwoordig terughoudend zijn treden er nieuwe partijen naar voren. Als u een groot bedrag nodig heeft willen financierders vaak niet het hele bedrag investeren omdat het risico te groot is, stapelfinancieringen is dan een uitkomst. Stapelfinancieringen zijn een combinatie van verschillende financieringen zodat u toch het benodigde kapitaal krijgt. Zo kan de financieringsbehoefte toch vervuld worden en kunt u uw plannen uitvoeren. Voor stapelfinanciering is gedegen kennis van de financiële wereld nodig en die kan ZAQELIJK u bieden. ZAQELIJK richt zich op het zakelijke financieringsvraagstuk voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Wij werken samen met verschillende financieringspartners en slepen voor u de beste deal eruit. Wij zijn al 15 jaar actief in deze branche en 400 bedrijven zijn u voorgegaan. Op een andere pagina van deze website vertellen zij over hun ervaring met ons. 

100% onafhankelijk advies voor uw stapelfinancieringen!

Op zoek naar een specialist op het gebied van stapelfinancieringen? Als u ons benadert voor uw financieringsvraagstuk dan komen wij naar u toe voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek. U kunt van ons onafhankelijk, eerlijk en transparant advies over stapelfinancieringen verwachten. Als wij verwachten dat een financieringsverzoek niet veel kans van slagen heeft dan zeggen wij dat eerlijk. Een financieringsscan van uw bedrijf geeft hierover duidelijkheid. U krijgt altijd een vast contactpersoon die direct benaderbaar is want wij houden van korte lijnen en hebben een persoonlijke aanpak. Wij regelen alles van A tot Z voor u zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Als onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. Samen met u gaan we kijken welke combinatie van financieringsvormen voor u de juiste is.

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke financiering

ZAQELIJK is onafhankelijk, integer en transparant en dat geldt ook voor onze financieringspartners. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten en altijd staat uw belang voorop. Het is onze passie om ondernemers te ondersteunen bij hun ambities. De financiële mogelijkheden ontwikkelen zich snel. Deze ontwikkelingen volgen wij op de voet en u kunt met alle financieringsvraagstukken bij ons terecht. ZAQELIJK zoekt creatieve oplossingen en ontzorgt u volledig. Alle contacten met uw accountant, makelaar, geldverstrekkers en andere belanghebbenden onderhouden wij. ZAQELIJK levert maatwerk en kwaliteit.

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM