Overname financiering

Overname financiering regelen?

Bent u van plan om een bedrijf over te nemen? Dat is een stap die zorgvuldig genomen moet worden omdat het gaat om grote bedragen. Als u overname financiering nodig heeft is het verstandig om de hulp van een financieringsspecialist in te roepen. ZAQELIJK is specialist in zakelijke financieringen die gericht is op het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Een onafhankelijk intermediair zoals ZAQELIJK heeft kennis van de markt en kan de overname financiering van A tot Z voor u regelen. Wij werken samen met verschillende financieringspartners zodat wij altijd een oplossing vinden voor uw financieringsbehoefte. U kunt zich concentreren op uw eigen werkzaamheden en wij zorgen ervoor dat uw overname financiering geregeld wordt. Overnamefinanciering is een specialisme waar wij ervaring mee hebben. Vaak is er sprake van stapelfinanciering bij een bedrijfsovername, dit is een mix van verschillende financieringsvormen waarvoor specialistische kennis nodig is. Wij zijn altijd onafhankelijk en transparant en geven u eerlijk advies. De financiële mogelijkheden zijn legio en ZAQELIJK zorgt voor de beste deal voor uw bedrijf. Wij helpen u graag om uw doel te verwezenlijken.

100% onafhankelijk advies voor uw overname financiering!

Wij geloven dat een juiste overname financiering begint met een goed gesprek. Daarom komen wij voor een eerste gratis kennismakingsgesprek naar u toe. Wij willen u en uw bedrijf graag beter leren kennen om een goede inschatting van de haalbaarheid van uw financieringsverzoek te kunnen maken. Als wij de kans van slagen hoog achten dan maken wij een financieringsscan die duidelijkheid geeft. Als u akkoord gaat met onze aanbieding dan stellen wij een financieringsverzoek op. Dit sturen wij naar meerdere geldverstrekkers. Een overname kan gefinancierd worden door een bancaire lening en/of een private financiering maar daarnaast is er ook crowdfunding, leasing en factoring mogelijk. ZAQELIJK heeft altijd uw belang voorop staan en wij weten welke optie voor u de beste is. Gedurende het hele traject heeft u een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. Met korte lijnen kunnen wij snel schakelen en u van de voortgang op de hoogte houden.

15 jaar ervaringen in overname financieringen!

Wij hebben al 15 jaar ervaring in deze branche en gedurende deze periode hebben 400 klanten bij ons aangeklopt. Zij vertellen over hun ervaring met ons elders op deze website. ZAQELIJK werkt vanuit de kernwaarden integriteit, onafhankelijkheid en transparantie. Ook onze financieringspartners werken vanuit deze waarden. Klanten zijn voor ons geen nummer, integendeel, wij zijn juist erg betrokken bij onze klanten en zullen alles doen om hen te steunen bij hun ambities.

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM