MKB lening

MKB lening regelen met ZAQELIJK

Heeft u een onderneming in het midden- en kleinbedrijf en heeft u grote plannen waar u een MKB lening voor nodig hebt? Om een financiering rond te krijgen kunt u het beste een specialist in de arm nemen. ZAQELIJK is een onafhankelijk intermediair met financiële professionals die zich specifiek richten op het zakelijke financieringsvraagstuk. Wij hebben vrijwel voor iedere financieringsbehoefte een oplossing. Hiervoor werken wij met veel verschillende financiele partners. ZAQELIJK is er voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Als u ons inschakelt om uw MKB lening te regelen dan kunt u zich concentreren op uw eigen werkzaamheden. Zo doen we allebei waar we goed in zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw plannen te financieren. Vroeger waren meestal bancaire instellingen de financierder van zakelijke financieringsverzoeken. Tegenwoordig zijn er meerdere partijen waar u aan kunt kloppen. Samen met u gaan we kijken wat de beste oplossing is. Er zijn een aantal mogelijkheden zoals factoring, crowdfunding, sale and leaseback, lease en financiering door investeerders. Met ons grote netwerk van participatiemaatschappijen en private investeerders/financierders kunnen wij de beste MKB lening voor u realiseren. 

100% onafhankelijk advies voor uw MKB leningen!

ZAQELIJK ziet de meerwaarde van een persoonlijke aanpak en daarom komen wij naar u toe voor een goed gesprek en om uw bedrijf te leren kennen. Daarna bieden wij een financieringsscan aan en aan de hand daarvan beoordelen wij uw verzoek om een MKB lening. Als wij voldoende kansen zien gaan wij er graag mee aan de slag. Wij benaderen geldverstrekkers die wij zorgvuldig geselecteerd hebben en op basis van hun reacties maken wij samen met u een keuze. U krijgt van ons onafhankelijk en transparant advies en wij zorgen altijd voor de beste deal voor uw bedrijf met goede marktconforme rentes. 

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke MKB lening.

Wij hebben al 400 bedrijven mogen helpen bij hun financieringsvraagstuk en ook u ondersteunen wij graag bij uw ambities om door te groeien. U wordt door ons compleet ontzorgd waarbij altijd uw belang voorop staat. Wij houden van korte lijnen en daarom heeft u altijd een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. Net als wij zijn onze partners onafhankelijk, integer en transparant. U kunt van hen een volkomen eerlijk advies verwachten. Bent u benieuwd wat wij voor uw financieringsverzoek kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op deze website waar u uitgebreide informatie vindt over onze diensten. Ook kunt u ons natuurlijk altijd bellen, wij staan u graag te woord. 

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM