MKB lening

MKB lening regelen met ZAQELIJK

Bent u een ambitieuze ondernemer die verder wilt met zijn bedrijf? Heeft u bedrijfsfinanciering nodig maar vindt u dat een lastige en tijdrovende klus om te regelen? ZAQELIJK biedt ondernemers die een MKB lening nodig hebben dé oplossing. Wij zijn een onafhankelijk financieel intermediair en voor vrijwel elke financieringsbehoefte hebben wij de oplossing. Het is ons doel om ondernemers die willen groeien of juist hun koers willen verleggen te ondersteunen. Wij richten ons hierbij op het MKB,  vastgoed sector, binnenvaart en agrarische sector. Het is tegenwoordig heel moeilijk om een bancaire MKB lening af te sluiten, maar er zijn andere financieringsmogelijkheden. Met ons grote netwerk van financiële partijen kunnen wij ook uw bedrijfsfinanciering rondkrijgen. Heeft u een MKB lening nodig voor werkkapitaal, groeifinanciering, financieren bedrijfsmiddelen, (her)financiering vastgoed of binnenvaartschepen? Voor al deze diensten kunnen wij bemiddelen en de juiste financierder en financieringsvorm vinden. Financieringsvormen kunnen zijn: bancaire rekening courant faciliteit, factoring, bevoorschotting, sale and lease back, crowdfunding, lease en financiering door investeerders. In overleg met uw boekhouder begeleiden wij u van A tot Z bij het verkrijgen van uw MKB lening. Wij realiseren de beste deal voor u!

Financieringsscan voor MKB lening

Na ons kennismakingsgesprek bieden wij u een financieringsscan aan. Deze geeft ons inzicht in uw onderneming en laat zien wat de kans van slagen is. Als wij deze hoog inschatten dan krijgt u van ons een schriftelijke aanbieden. Gaat u daarmee akkoord dan maken wij een selectie van de meest geschikte geldverstrekkers. ZAQELIJK en de financiële partijen waar wij mee samenwerken, hebben allemaal hetzelfde arbeidsethos; wij zijn onafhankelijk, integer en transparant. Al onze financiële partners hanteren goede marktconforme rentes. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten. Bij ons staat altijd uw belang bovenaan. De geldverstrekkers zullen met een voorstel komen waaruit wij samen met u een keuze maken.

Korte lijnen voor uw MKB lening

Bij ons zijn de lijnen kort en uw vaste contactpersoon is altijd direct benaderbaar. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en tijdens het hele proces houden wij u van alle ontwikkelingen op de hoogte. Wij zijn tevreden als u uw handtekening zet onder de definitieve offerte en u uw ambities kunt realiseren. ZAQELIJK heeft jarenlange ervaring in deze branche en wij hebben al 400 bedrijven mogen helpen bij hun bedrijfsfinanciering. ZAQELIJK staat voor kwaliteit en maatwerk. U concentreert zich op uw eigen bezigheden terwijl wij uw financiering regelen. U kunt alles met een gerust hart overlaten aan de financiële experts van ZAQELIJK!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM