MKB lening

MKB lening regelen met ZAQELIJK

Heeft u grote plannen voor uw onderneming? Wilt u investeren, groeien of heeft u werkkapitaal nodig? Dan is ZAQELIJK het juiste adres voor u als u geen tijd heeft om deze financiering zelf te regelen. Wij zijn specialist in financieringen en hebben voor vrijwel elke financieringsbehoefte een oplossing. Met een MKB lening kunt u uw doel verwezenlijken en wij gaan u daarbij helpen! ZAQELIJK richt zich op het zakelijke financieringsvraagstuk voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Wij werken samen met verschillende betrouwbare financieringspartners zodat wij altijd de financierder vinden die bij u past. Als u ons benadert om uw MKB lening te regelen dan nemen wij u alles uit handen. Wij onderhouden alle contacten met uw accountant, makelaar, geldverstrekker en andere belanghebbenden zodat u zich kunt richten op uw ondernemerschap. U krijgt van ons een eerlijk, onafhankelijk en transparant advies. Bij ons staat uw belang voorop! Al 15 jaar zijn wij actief in deze branche en in die tijd hebben wij al 400 bedrijven kunnen helpen bij hun bedrijfsfinanciering. Op een andere pagina van deze website kunt u lezen hoe zij onze hulp ervaren hebben.

100% onafhankelijk advies voor uw MKB leningen!

Op zoek naar een specialist voor een MKB lening? Allereerst komen wij naar u toe voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek. Als wij inschatten dat uw aanvraag voor een MKB lening kans van slagen heeft maken wij een financieringsscan. Met deze financieringsscan wordt het duidelijk of het zin heeft om een financieringsverzoek te doen. Wij communiceren altijd eerlijk en transparant. Vanaf het begin heeft u een vast contactpersoon die direct bereikbaar is. Als u akkoord gaat met onze aanbieding om een financieringsverzoek op te stellen gaan wij voor u aan de slag. Wij doen dit zorgvuldig en zullen altijd proberen er voor u de beste deal uit te slepen. Dit financieringsverzoek sturen wij naar geselecteerde geldverstrekkers. Wij nemen de reacties die wij krijgen met u door en maken samen met u een keuze. De gekozen geldverstrekker maakt een definitieve offerte. Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentetarieven.

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke MKB lening.

Een aantal kernwaarden zijn leidend voor onze bedrijfsvoering. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant. Als opdrachtgever bent u het allerbelangrijkste voor ons en wij zullen altijd het beste voor u zoeken. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk en wij voelen ons erg betrokken bij u en uw bedrijf. Het is onze passie om ondernemers te ondersteunen bij hun ambities. Onze financieringspartners hanteren dezelfde kernwaarden als wij. ZAQELIJK staat voor kwaliteit!

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM