MKB financieringen

MKB financieringen met ZAQELIJK

Bent u een ambitieuze ondernemer die kapitaal nodig heeft om stappen te kunnen zetten? Wilt u weten of MKB financieringen voor u mogelijk is? ZAQELIJK kan dit voor u uitzoeken en regelen! Wij zijn specialist in financieringen en hebben voor vrijwel elke vraag voor financiering honoreren. Wij richten ons op het zakelijke financieringsvraagstuk voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Heeft u kapitaal nodig om door te kunnen groeien, om bedrijfsmiddelen aan te kunnen schaffen of om aan uw dagelijkse verplichtingen te kunnen voldoen? ZAQELIJK helpt u graag om uw doel te verwezenlijken en MKB financieringen voor u te regelen. Wij werken samen met veel verschillende financieringspartners en wij zoeken altijd de beste deal voor uw bedrijf. Als ondernemer heeft u geen tijd om alles uit te zoeken voor een bedrijfsfinanciering en daarom neemt ZAQELIJK dit van A to Z van u over. U richt zich op uw onderneming en wij voeren alle gesprekken met uw accountant, makelaar, geldverstrekkers en andere belanghebbenden. U krijgt van ons een eerlijk en transparant advies waarbij uw belang altijd voorop staat!

100% onafhankelijk advies voor uw MKB financieringen!

Op zoek naar een specialist in MKB financieringen? Als wij voor u aan de slag gaan met MKB financieringen heeft u altijd te maken met een vast contactpersoon. Deze is direct benaderbaar want wij houden van korte lijnen zodat wij snel kunnen schakelen. Ons stappenplan naar bedrijfsfinanciering begint met een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek. U hoort van ons eerlijk of dat uw financieringsverzoek kans van slagen heeft. Een financieringsscan geeft daar inzicht in. Als u akkoord gaat met onze aanbieding dan stellen wij een financieringsverzoek op dat wij sturen naar geselecteerde geldverstrekkers. Uit de reacties van de geldverstrekkers maken wij samen met u de beste keuze. Al onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. De definitieve offerte krijgt u van de gekozen financierder.

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke MKB financiering.

Wij zijn erg betrokken bij onze klanten en hechten waarde aan een goed persoonlijk contact. Wij werken vanuit de kernwaarden onafhankelijkheid, integriteit en transparantie. U kunt van ons maatwerk en kwaliteit verwachten. Al 15 jaar helpen wij ondernemers om hun doel te verwezenlijken en elders op deze website leest u de ervaringen van een aantal. 400 Bedrijven zijn u al voorgegaan. Onze financieringspartners zijn betrouwbaar en werken volgens dezelfde principes als wij. De financiële mogelijkheden ontwikkelen zich nog steeds en wij zorgen ervoor dat wij daarvan op de hoogte zijn. Er zijn meerdere financieringsvormen mogelijk en ZAQELIJK weet welke vorm het beste bij uw bedrijf past. Wij zoeken altijd de beste deal voor u!

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM