MKB financieringen

MKB financieringen met ZAQELIJK

Behoort uw bedrijf tot het MKB (midden- en kleinbedrijf) en wilt u verder komen met uw onderneming? Wilt u een bedrijf overnemen of een bedrijfspand kopen zodat uw bedrijf door kan groeien? De financiële professionals van ZAQELIJK kunnen u helpen bij uw zoektocht naar een passende investeerder. Als u meer wilt weten over MKB financieringen kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zetten onze expertise in voor ondernemers in het MKB, vastgoed, agrarisch en binnenvaart. De tijd dat u alleen bij bancaire instellingen aan kon kloppen met een financieringsverzoek voor uw plannen is voorbij. Tegenwoordig zijn er meer opties om uw financiering rond te krijgen zoals rekening courant, factoring, crowdfunding, sale and leaseback, lease en alternatieve kredietfaciliteiten. ZAQELIJK heeft een netwerk van participatiemaatschappijen en private investeerders. Samen met u gaan wij kijken wat voor u de beste oplossing is en daarbij gaan wij niet over één nacht ijs. Uw belang staat bij ons altijd voorop en we realiseren voor u de beste deal. Met onze kennis van de markt kunnen wij u bij het regelen van MKB financieringen goed van dienst zijn. 

100% onafhankelijk advies voor uw MKB financieringen!

De mogelijkheden voor kredietverlening aan het bedrijfsleven nemen de laatste tijd gelukkig weer toe, want financiering voor het MKB is de motor van de economie. Daarom zet ZAQELIJK zich graag in voor ondernemers met ambitie. Zakelijke financiering is een specialisme dat wij tot in de puntjes beheersen. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant. Als u contact met ons opneemt om mee te denken over de financiering van uw plannen dan plannen wij eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek met u in. Daarna maken wij een financieringsscan en beoordelen wij of uw verzoek kans van slagen heeft. Als dit aannemelijk is dan benaderen wij geselecteerde geldverstrekkers. Op basis van hun reacties maken wij een keuze waarna de definitieve offerte wordt uitgewerkt door de gekozen financierder. De rentes zijn goed en marktconform. 

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke MKB financiering.

Wij geloven dat een persoonlijke aanpak het beste resultaat oplevert en daarom heeft u een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. U wordt van a tot z door ons ontzorgd zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming. Al 400 bedrijven zijn u voorgegaan en op deze website kunt u van een aantal klanten hun ervaringen lezen. ZAQELIJK zorgt ervoor dat uw bedrijfsfinanciering zorgvuldig tot stand komt en maatwerk is. De betrokkenheid bij onze klanten is groot en wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt altijd contact met ons opnemen voor uw financieringsvraagstuk. 

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM