MKB financieringen

100% onafhankelijk advies voor uw MKB financieringen!

Behoort uw bedrijf tot het MKB (midden- en kleinbedrijf) en wilt u verder komen met uw onderneming? Wilt u een bedrijf overnemen of een bedrijfspand kopen zodat uw bedrijf door kan groeien? De financiële professionals van ZAQELIJK kunnen u helpen bij uw zoektocht naar een passende investeerder. Als u meer wilt weten over MKB financieringen kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zetten onze expertise in voor ondernemers in het MKB, vastgoed, agrarisch en binnenvaart. De tijd dat u alleen bij bancaire instellingen aan kon kloppen met een financieringsverzoek voor uw plannen is voorbij. Tegenwoordig zijn er meer opties om uw financiering rond te krijgen zoals rekening courant, factoring, crowdfunding, sale and leaseback, lease en alternatieve kredietfaciliteiten. ZAQELIJK heeft een netwerk van participatiemaatschappijen en private investeerders. Samen met u gaan wij kijken wat voor u de beste oplossing is en daarbij gaan wij niet over één nacht ijs. Uw belang staat bij ons altijd voorop en we realiseren voor u de beste deal. Met onze kennis van de markt kunnen wij u bij het regelen van MKB financieringen goed van dienst zijn. 

Wilt u verder groeien met uw bedrijf en heeft u hiervoor bedrijfsfinanciering nodig? Heeft u geen tijd of zin om dit zelf te regelen? ZAQELIJK is een onafhankelijk financieel intermediair die al veel bedrijven heeft kunnen helpen om hun bedrijfsfinanciering rond te krijgen. Wij zijn vooral gericht op MKB financieringen, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Onze financiële experts zoeken graag voor u uit welke geldverstrekker voor uw onderneming het meest geschikt is. Wij hebben voor vrijwel elke financieringsbehoefte de oplossing. Puur een bancaire financiering is tegenwoordig nauwelijks haalbaar en daarom vindt financiering steeds meer plaats door andere investeerders. De financiële mogelijkheden zijn volop in ontwikkelingen en wij werken met veel verschillende financiële partijen samen; van de drie grootbanken tot aan kleine FinTech ondernemingen. Het is ons doel om ondernemers met ambities en plannen te ondersteunen. Er zijn verschillende financieringsvormen mogelijk zoals factoring, bevoorschotting, bancaire rekening courant, sale and lease back, crowdfunding, lease en financiering door investeerders. Ook een combinatie van diverse financieringsvormen is mogelijk. ZAQELIJK zoekt haarfijn voor u uit welke geldverstrekker en welke financieringsvorm het beste bij u past. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al 400 bedrijven kunnen helpen om hun bedrijfsfinanciering rond te krijgen.

Eerlijk advies voor MKB financieringen

Wij zijn dé specialist in onder andere MKB financieringen en ook voor uw onderneming gaan wij graag aan de slag. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant en u krijgt van ons een eerlijk advies. Bij ons staat altijd uw belang voorop! De juiste bedrijfsfinanciering begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarna wij u een financieringsscan aanbieden. De scan geeft ons duidelijkheid over de kans van slagen van uw financieringsverzoek. Als dit positief uitvalt dan krijgt u een schriftelijke aanbieding. Gaat u daarmee akkoord dan selecteren wij de juiste geldverstrekkers voor u. Afhankelijk van hun reacties maken wij samen met u een keuze.

Persoonlijk contact voor uw MKB financieringen

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en daarom zijn de lijnen kort en heeft u een vast contactpersoon die u altijd kunt bereiken. Al onze financiële partners hanteren marktconforme rentes. Onze financiële partners werken volgens dezelfde normen als wij en u kunt er volledig op vertrouwen dat wij altijd de beste deal voor uw bedrijf realiseren. ZAQELIJK staat voor maatwerk en kwaliteit en wij ondersteunen u graag om uw ambities te verwezenlijken. Terwijl u zich concentreert op uw eigen werkzaamheden regelen wij uw bedrijfsfinanciering. Wij ontzorgen u van A tot Z en u kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM