MKB financiering

MKB financiering met ZAQELIJK

Bent u op zoek naar een MKB financiering die bij uw bedrijf past? Bent u op zoek naar een financieringsregisseur die met u meedenkt en de handen ineen wilt slaan om een MKB financiering rond te krijgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij ZAQELIJK in Hardinxveld-Giessendam. Wij kunnen u overal in Nederland goed van dienst zijn op het gebied van MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Heeft u mooie doelen die u wilt behalen of wilt u het roer volledig omgooien? Wij horen dat graag! Wij steunen u in uw keuze en gaan op zoek naar de beste geldverstrekker die bij u past. Door onze jarenlang ervaring hebben wij een ruim netwerk van investeerders opgebouwd waarmee wij korte lijnen onderhouden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en u nog beter van dienst zijn. Als u op zoek bent naar een MKB financiering bent u bij de experts van ZAQELIJK aan het juiste adres.  Al 15 jaar helpen wij ondernemers om hun doel te verwezenlijken. Wordt u onze volgende tevreden ondernemer?

100% onafhankelijk advies voor uw MKB financiering!

Op zoek naar een financieel adviseur voor uw MKB financiering? De experts van ZAQELIJK duiken graag in uw plannen. Wij geven u eerlijk advies over de mogelijkheden van een MKB financiering, houden de lijnen kort en houden van persoonlijk contact met onze klanten. Omdat wij maatwerk leveren, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Wij werken met vaste contactpersonen zodat u ons altijd rechtstreeks kunt bereiken. Wij doen er alles aan om voor u de beste deal te realiseren en gaan onafhankelijk, integer en transparant te werk. Omdat wij u volledig ontzorgen kunt u zich concentreren op uw eigen werkzaamheden. U richt zich op uw onderneming en wij voeren alle gesprekken met uw accountant, makelaar, geldverstrekkers en andere belanghebbenden. Bij ons staat uw belang voorop en wij bieden onafhankelijk en transparant advies voordat wij starten met onze zoektocht. Aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek en het uitvoeren van een  financieringsscan bekijken wij of het mogelijk is om uw wensen te kunnen realiseren. Een financieringsscan geeft inzicht in de financieringsmogelijkheden. Onze financieringspartners zijn betrouwbaar en werken volgens dezelfde principes als wij. ZAQELIJK is erg betrokken bij zijn klanten en hecht waarde aan een goed persoonlijk contact.

De ervaren en onafhnakelijke specialist voor een onafhankelijke MKB financiering.

Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen en wilt u zekerheid of een MKB financiering voor u realistisch is? U kunt via deze website het online contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. 

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM