MKB financiering

MKB financiering met ZAQELIJK

Bent u op zoek naar een MKB financiering die bij uw bedrijf past? Bent u op zoek naar een financieringsregisseur die met u meedenkt en de handen ineen wilt slaan om een MKB financiering rond te krijgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij ZAQELIJK in Hardinxveld-Giessendam. Wij kunnen u overal in Nederland goed van dienst zijn op het gebied van MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Heeft u mooie doelen die u wilt behalen of wilt u het roer volledig omgooien? Wij horen dat graag! Wij steunen u in uw keuze en gaan op zoek naar de beste geldverstrekker die bij u past. Door onze jarenlang ervaring hebben wij een ruim netwerk van investeerders opgebouwd waarmee wij korte lijnen onderhouden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en u nog beter van dienst zijn. Als u op zoek bent naar een MKB financiering bent u bij de experts van ZAQELIJK aan het juiste adres.  Al 15 jaar helpen wij ondernemers om hun doel te verwezenlijken. Wordt u onze volgende tevreden ondernemer?

100% onafhankelijk advies voor uw MBK financiering

Bent u een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf? Heeft u ambities om uw bedrijf uit te breiden of wilt u juist van koers veranderen? Heeft u hiervoor MKB financiering nodig en zoekt u een specialist die dit voor u kan regelen? Bij ZAQELIJK bent u aan het juiste adres! Wij zijn een onafhankelijk financieel intermediair en hebben al vele bedrijven kunnen helpen bij hun financieringsverzoek. Wij begrijpen dat u geen tijd of zin heeft om zelf uit te zoeken welke MKB financiering voor uw onderneming het meest geschikt is. Dit nemen onze financiële experts graag van u over. ZAQELIJK heeft voor vrijwel elke financieringsbehoefte de oplossing en ook voor u zetten wij ons graag in. Het is ons doel om ondernemers te ondersteunen bij hun ambities. Wij zijn specialist in financieringen voor het MKB, de vastgoedsector, binnenvaart en de agrarische sector. In overleg met uw boekhouder begeleiden wij u van A tot Z met het verkrijgen van uw financiering. Van een bancaire lening, rekening courant tot factoring, lease of alternatieve kredietfaciliteiten. Wij beschikken over een groot netwerk van 3 grootbanken en private investeerders. Al onze financiële partners waar wij mee samenwerken hanteren goede marktconform rentes.

Eerlijk advies voor uw MKB financiering

Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten. De juiste bedrijfsfinanciering begint met een goed gesprek, vinden wij. Daarna bieden wij u een financieringsscan aan zodat wij inzicht krijgen in uw bedrijf. Als wij de kans van slagen hoog inschatten dan krijgt u van ons een schriftelijke aanbieding. Als u daarmee akkoord gaat dan selecteren wij de meeste geschikte geldverstrekkers voor u. Op basis van hun reacties maken wij samen met u een keuze. De definitieve offerte nemen wij samen met u zorgvuldig door. Wij realiseren altijd de beste deal voor uw bedrijf.

Persoonlijk contact

De lijnen zijn kort en u heeft een vaste contact persoon die u altijd kunt bereiken. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en dat merkt u. Wij willen graag voor u de vertrouwenspersoon zijn aan wie u alles kunt overlaten. Onze betrokkenheid bij onze klanten is groot en uw belang staat altijd voorop. Als u de offerte accepteert en aan de slag kunt om uw plannen te verwezenlijken dan zijn wij tevreden. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en hebben al 400 bedrijven mogen helpen bij om de financiering rond te krijgen. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM