Klant­ervaringen

‘Zij spreken de taal van de banken’

Klant: Almbouw | René Mooy
ZAQELIJK: Riejanne Verhoeks

Zaqelijk-almbouw

René Mooy is eigenaar van Almbouw. De aannemer uit Giessen houdt zich bezig met de bouw van luxe villa’s, bedrijfspanden en renovaties op projectbasis in de regio. Ook worden in eigen beheer woonprojecten ontwikkeld zoals Hof van Courtine te Sleeuwijk. In het 25-jarig bestaan is Almbouw flink gegroeid en werd het tijd voor een grotere behuizing. Voor het financieren van het nieuwe bedrijfspand, klopte René aan bij ZAQELIJK.

“Wij doen zaken met Van Noordenne Accountants en zij maakten ons attent op de dienstverlening van ZAQELIJK”, vertelt René. “Dat resulteerde in een driehoek tussen ZAQELIJK, Van Noordenne en een medewerker van ons voor het verzamelen en aanleveren van de benodigde gegevens voor de financiering.”

ZAQELIJK kent de weg
René: “Die goede voorbereiding voor het indienen van de financieringsaanvraag, zorgde voor een probleemloze beoordeling door de banken. Dat is best ingewikkeld werk en ZAQELIJK kent precies de weg. In principe hoefden wij alleen gegevens in te dienen en trok ZAQELIJK de kar. Wij hebben er weinig omkijken naar gehad: door de persoonlijke gesprekken die ik met Riejanne Verhoeks voerde, voelde ik ook volop vertrouwen in hun werkwijze. Dat is heel wat anders dan via een grote bank alles digitaal moeten afhandelen!”

Netwerk van waarde
“ZAQELIJK heeft drie partijen uitgenodigd voor het uitbrengen van een financieringsaanbod”, vervolgt René. “Dat wisten die partijen en dat heeft gewerkt. En onze huisbank kwam met het meest gunstige voorstel: dat bevestigt het wederzijdse vertrouwen! Nu profiteren wij zowel met het tarief áls de voorwaarden van een gunstig financieringsaanbod. Zelf hadden we deze stap niet gezet, maar het houdt de banken ook scherp. Het netwerk van ZAQELIJK is van waarde gebleken!”

Onderscheidend vermogen
René: “Wij zijn bovendien geattendeerd op de mogelijkheid van Groenfinanciering. Door ons pand nóg duurzamer te bouwen, voldoen we aan voorwaarden die ons recht geven op subsidie van de Europese Unie. Een half procent korting op de rente is aanzienlijk: dankzij het onderscheidend vermogen van ZAQELIJK profiteren we ook daarvan. Het subsidiebureau waaraan zij ons gekoppeld hebben, verkent nog meer mogelijkheden voor ons. Naast de geplande zonnepanelen en het waterwin-systeem is er nog meer aandacht voor het comfort van medewerkers zoals licht, stofreductie en veiligheid.

Levende showroom
“We bouwen ons pand echt als een visitekaartje”, vertelt René. “Het wordt een levende showroom voor onze opdrachtgevers! Op dit moment zit de ruwbouw erop. Volgens planning nemen we het pand vóór kerst in gebruik. Dan beschikken we naast kantoorruimte en opslag ook over een prefab-werkplaats. Dat is een ontwikkeling die we steeds vaker toepassen. Die extra ruimte is hard nodig. Met 45 medewerkers in totaal bouwen wij luxe villa’s voor opdrachtgevers in onze regio. Voor vaste klanten maken we ook nog wel eens een stapje buiten ons gebruikelijke gebied. ” 

Toegevoegde waarde
René: “Riejanne is mijn vaste contactpersoon bij ZAQELIJK. Zij is heel erg betrokken en zij trekt de kar voor ons. Daarvoor zijn we voortdurend in overleg, dat is een continu proces. Die persoonlijke werkwijze van ZAQELIJK komt naar mijn mening het resultaat echt ten goede. De nuances worden op deze manier veel beter besproken! Het inschakelen van ZAQELIJK noem ik dan ook een investering: door de voordelen die het oplevert, verdienen zij zichzelf terug. En anders had ik zelf veel tijd en energie moeten steken in zaken waar ik weinig verstand van heb. ZAQELIJK is écht van toegevoegde waarde!

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Riejanne voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Riejanne.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM