Klant­ervaringen

Van Rooijen accountants heeft goede ervaringen met ZAQELIJK

Klant: Van Rooijen Accountants | Wilfred Groenevelt & Serge Hol
ZAQELIJK: Marc Damen

Zaqelijk-vanrooijen-trap

De band van Marc Damen met Van Rooijen Accountants uit Gorinchem gaat al terug tot het begin van deze eeuw. Paul en Peter van Rooijen begonnen hun accountantskantoor in 1984, maar inmiddels zijn de broers teruggetreden. Wilfred Groenevelt en Serge Hol staan nu aan het roer. Zij praten over hun onderneming én de goede relatie met ZAQELIJK.

In het statige, historische pand in het centrum van Gorinchem vertellen Serge en Wilfred ook over hun eigen geschiedenis bij Van Rooijen Accountants.

Vergelijkbare carrières
“In 1994 ben ik als stagiair binnengekomen en vervolgens kwam ik in 1996 officieel in dienst. In 2005 heb ik mijzelf ingekocht in de zaak en sinds 2020 zijn Serge en ik eindverantwoordelijk”, opent Wilfred. “Mijn carrièreverloop is vergelijkbaar”, sluit Serge aan: “Alleen heb ik van’98 tot ’99 stage gelopen en heb ik mij in 2010 ingekocht.”

Gericht op het mkb
Zij werken samen met zeventien medewerkers aan hun kerntaken, zoals het verzorgen van jaarcijfers, fiscale aangiftes en salarisadministratie. Serge: “Wij werken voornamelijk voor het mkb. Daarbij richten we ons op samenstellen en niet op controleren.” Wilfred: “Onze klanten willen dat wij beschikbaar zijn: wij zorgen dat ze met al hun vragen bij ons terecht kunnen.”

Goede ervaringen
Zoals gezegd gaat de samenwerking met Marc Damen al flink wat jaren terug. Serge: “Toen Marc met ZAQELIJK begon, wisten we dan ook dat we klanten met financieringsvraagstukken met een gerust hart aan hem konden overdragen.” Wilfred: “Zo hebben we de afgelopen jaren een aantal klanten met specifieke vragen bij hem kunnen onderbrengen. En dat heeft goede ervaringen opgeleverd!”

Financieringsaanvraag
ZAQELIJK en Van Rooijen Accountants delen ook een ‘persoonlijke casus’. Serge: “Toen wij in de zomer van 2020 dit pand wilden kopen, heeft Marc ons succesvol bijgestaan met de financieringsaanvraag.”

Regelmatig sparren
“We sparren ook regelmatig”, vervolgt Wilfred. “Traditionele banken zijn steeds minder zichtbaar en de dienstverlening van ZAQELIJK is heel herkenbaar: ze hanteren korte lijnen en de communicatie is duidelijk. En het scheelt dat wij elkaar kennen, want het blijft mensenwerk.” Serge: “Wat dat betreft is onze werkwijze vergelijkbaar: ook wij hechten veel waarde aan contactmomenten met onze klanten.”

Creatieve oplossingen
Wilfred: “Een recent voorbeeld van onze samenwerking is de bedrijfsopvolging van een autoschadebedrijf. Er was sprake van een herstructurering en herfinanciering van onroerend goed. Dat liep spaak bij een traditionele bank.” Serge: “Het sterke van ZAQELIJK is dat zij in creatieve oplossingen durven denken. En ze zijn niet gebonden aan standaard bankproducten. Ze kijken verder, naar meerdere oplossingen!”

Elkaar scherp houden
Serge en Wilfred komen dan ook tot een gezamenlijke conclusie wat betreft hun samenwerking met ZAQELIJK: “Wij hebben vertrouwen in hun ervaring. Dat komt door kennis van zaken en de snelle, persoonlijke manier van communiceren. We weten elkaar te vinden, afhankelijk van de casus. We proberen elkaar beter te maken én houden elkaar scherp. En dat in een goede en prettige sfeer!”

Bent u door Van Rooijen Accountants nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met ons op en ontdek wat ZAQELIJK voor het onderscheidend vermogen van uw zaak kan betekenen!

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM