Klant­ervaringen
Wij staan voor kwaliteit en het nakomen van afspraken!

Klant: Van den Hondel Prefab B.V.  |  Contactpersoon: Michèl van den Hondel
ZAQELIJK: Floris Visser

Van den Hondel Prefab B.V. is een snelgroeiend bedrijf dat succesvol actief is in een nichemarkt. Het bedrijf produceert en levert prefab-producten voor de bouw.

Het gaat om producten die vooraf worden gemaakt en vervolgens op locatie in elkaar worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan stelkozijnen, houtelementen, rekwerken, dakkappellen, luifels, vlonders, etc.

Michèl van den Hondel is de eigenaar van het bedrijf en heeft zijn sporen verdiend in de bouwwereld. Sinds 2001 was hij directeur van het familiebedrijf Van den Hondel Trappenfabriek, maar besloot in 2014, na een fusie, daarmee te stoppen. Na een korte periode van loondienst begon Michèl toch weer voor zichzelf met Van den Hondel Prefab B.V.. Door zijn goede naam en netwerk in de branche groeide het bedrijf al snel uit tot een succes.

Sinds de start van het bedrijf in 2015 is het bedrijf uit zijn jasje gegroeid. De huidige locaties in Waddinxveen en Zevenhuizen bieden niet meer genoeg ruimte, waardoor Michèl op zoek is gegaan naar een alternatief. Zijn droom was het realiseren van een nieuwbouwpand. Floris Visser heeft geholpen om deze droom waar te maken.

Floris Visser is financieringsregisseur bij ZAQELIJK en heeft Michèl begeleid tijdens het financieringstraject. Michèl had diverse redenen om met Floris samen te werken. Ze kennen elkaar uit het verleden en Floris had succesvol eenzelfde traject uitgevoerd voor een kennis van Michèl. Ook is Michèl overtuigd van de expertise van Floris op het gebied van financieringen. ‘Floris weet hoe de hazen lopen. Hij weet welke informatie hij moet verzamelen en welke onderbouwing er nodig is voor de banken.’

Volgens Michèl lopen kleine ondernemers in het MKB vaak tegen financieringsproblemen aan. Financieringen passen vaak niet meer in het beleid van de bank en het is niet altijd mogelijk om de financiering via de huisbankier te doen. Bovendien vraagt een aanvraag kennis en tijd van een ondernemer en dat is vaak een knelpunt. ‘Als ondernemer ben je volop in de operatie en heb je hier geen tijd voor. Bovendien heb je niet de mogelijkheid om dit bij meerdere banken neer te leggen.’

De belangrijkste reden voor de samenwerking is voor Michèl toch echt de klik met Floris. ‘Je moet een klik hebben met de persoon aan wie je je financiële gegevens toevertrouwt.’ Michèl beschrijft Floris als een no-nonsens persoon die de taal van ondernemers spreekt. ‘Als adviseur moet je feeling hebben met ondernemers, anders kun je ze niet optimaal helpen’.

Website:
www.vandenhondel.nl

Heeft u vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM