Klant­ervaringen
Specialist op het gebied van Technisch Beheer van Vastgoed

Klant: Technisch Totaal Beheer Plus B.V. | Johan Nederveen
ZAQELIJK: Marc Damen

Technisch Totaal Beheer Plus (TTB Plus) richt zich op beheer, advies en projectbegeleiding van technische installaties in de vastgoedsector, in alle sectoren in geheel Nederland zoals bijvoorbeeld overheid, Retail, kantoren en scholen.

Het bedrijf staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid wat vaak leidt tot een goede klanttevredenheid. 

TTB Plus is ultimo 2016 opgericht door de heer Johan Nederveen. De onderneming heeft als doel het ontzorgen en meedenken met de klant bij het beheer van technische installaties in gebouwen.
Dit betreft warmte en koude opslaginstallaties, werktuigbouwkundige installaties, elektrische installaties, loodgieter- & sanitaire installaties en brandbeveiliging. Daarnaast kan TTB Plus ook portaal- & digitaal beheer van vastgoedportefeuilles verzorgen. 

TTB Plus heeft sterk de focus op persoonlijke relaties en service.  Zo hebben klanten één aanspreekpunt binnen het bedrijf en is er een 24/7 storingsdienst. Dit is waar de “Plus” van het bedrijf voor staat.

Samen met eigenaren, beheerders en VvE’s van vastgoed zoekt TTB Plus naar manieren om de onderhoudskosten te minimaliseren. Zij signaleert besparingsmogelijkheden en stemt daar ook proactief haar advisering op af.

TTB Plus was gevestigd op een huurlocatie in Hardinxveld-Giessendam en kreeg de mogelijkheid om deze locatie, die haar goed past, aan te kopen. Vanuit deze locatie kan TTB Plus haar activiteiten verder ontwikkelen en is zij gesteld voor de toekomst. In de huidige markt waarin rentetarieven zich op een historisch laag niveau bevinden is kopen eveneens financieel interessant.

De heer Nederveen kent Marc Damen zakelijk financieel adviseur van ZAQELIJK vanuit zijn netwerk en heeft Marc benaderd voor onafhankelijk financieel advies voor de financiering van zijn bedrijfspand. TTB Plus heeft in zijn benadering en omgang met haar klanten overeenkomsten met ZAQELIJK. Persoonlijk, één aanspreekpunt, kwaliteit en proactief adviseren is hetgeen beide ondernemingen hoog in het vaandel hebben staan. Dit zorgde mede voor een “klik” tussen de ondernemers.

De heer Nederveen heeft de focus op zijn onderneming en heeft daarom aan ZAQELIJK het gehele traject voor zijn vastgoedhypotheek uitbesteed. ZAQELIJK heeft het traject voor de bedrijfsfinanciering uitgezet in de markt en de beste deal voor de heer Nederveen gerealiseerd.

De heer Nederveen geeft aan tevreden te zijn over de voorwaarden en condities van zijn bedrijfsfinanciering. Ook de korte termijn waarin de bedrijfspand financiering is gerealiseerd spreekt hem aan. Eind 2020 was een drukke periode van het jaar waarin ik onvoldoende aandacht kon geven aan de financiering van mijn bedrijfspand, daar komt bij dat het niet mijn dagelijkse werk is.  ZAQELIJK onderhoudt het contact met mijn boekhouder, de makelaar, de taxateur en de notaris. Mijn financieel adviseur, Marc Damen, houdt mij gedurende het traject op de hoogte. Dit is mij zeer goed bevallen en kan ik iedere ondernemer aanbevelen.

Kijk voor meer informatie over TTB Plus op www.ttbplus.nl

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM