Klant­ervaringen
Specialist op het gebied van civiele betonbouw en infrabouw.

Klant: Slob Noordeloos B.V. |  Contactpersoon: Kees Slob
ZAQELIJK: Marc Damen

Slob Noordeloos B.V. is een aannemings- en verhuurbedrijf dat al ruim 22 jaar bestaat. De onderneming is voornamelijk werkzaam in de civiele betonbouw en infrabouw. Kees Slob is de oprichter en huidige eigenaar van de onderneming. In 1998 is hij de onderneming gestart met toen slechts één shovel. Met gezonde werklust en Alblasserwaardse nuchterheid heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een organisatie van meer dan 50 medewerkers met meer dan 25 machines. Het machinepark bestaat uit roterende verreikers, shovels, tractoren, mobiele kranen, mini/midi kranen en een telescoopkraan. Ondanks deze groei gaat het om een informele organisatie waar eigen personeel samenwerkt met een trouwe kring van ingehuurde mankrachten.

Momenteel heeft Slob Noordeloos B.V. vijf locaties voor haar opslag en activiteiten. Deze bevinden zich in Noordeloos en Arkel. De spreiding van de locaties zorgt ervoor dat het bedrijfsproces niet efficiënt is ingericht. Kees Slob heeft ruime tijd gezocht naar een locatie waar hij de activiteiten en opslag kon samenbrengen. Hij vond een geschikte nieuwbouwlocatie in Arkel. Voor de aankoop had Kees een financiering nodig.

Via een gezamenlijke zakenrelatie kwam Kees Slob in contact met Marc Damen van ZAQELIJK.
Kees heeft gemerkt dat het beleid en de houding in de bancaire sector de afgelopen jaren is veranderd. Na het gesprek met Marc Damen en de uitleg van zijn werkzaamheden zag hij de toegevoegde waarde van ZAQELIJK.

Kees vertelt over de reden om ZAQELIJK in te schakelen: ‘Het proces om een financiering rond te krijgen, is niet voor iedereen dagelijkse kost. Marc zag de veranderingen in de wet- en regelgeving voor de banken. Marc is in het gat gesprongen om ondernemers bij het financieringsproces te begeleiden.’

Volgens Kees heeft Marc de juiste eigenschappen om dit werk tot een succes te maken:
‘Marc spreekt de taal van de ondernemer en ook die van de banken. Zijn inspanningen leiden uiteindelijk tot een scherpe offerte met gunstige voorwaarden.’

Heeft u vragen?

wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM