Klant­ervaringen
KWM Hekwerk is no-nonsense en zorgt voor oplossingen op maat!

Klant: KWM Hekwerk B.V.  |  Contactpersoon: Rik Wingelaar en Pim van Lunteren
ZAQELIJK: Marc Damen

KWM Hekwerk houdt zich bezig met het plaatsen en onderhouden van hekwerken en afscheidingen door het hele land.

Het bedrijf levert aan het MKB en grote landelijke spelers. In 2003 is de onderneming gestart. In de afgelopen 16 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde naam binnen de hekwerkbranche.

Rik Wingelaar is vanaf het begin betrokken bij de oprichting van KWM Hekwerk. Pim van Lunteren is sinds 2014 mede-eigenaar. De onderneming bestaat uit een hecht team van mensen. Met een aantal ploegen in de buitendienst, administratief personeel en projectleiders. In eerste instantie hield het bedrijf zich bezig met de montage van hekwerk, voor voornamelijk Heras Hekwerk. In de loop van de jaren kwam daar de levering en de productie van hekwerken bij. Inmiddels levert KWM Hekwerk totaal oplossingen op het gebied van beveiligingssystemen: van camera’s tot inbraaksystemen, brandbeveiliging en zelfs slagbomen.

KWM Hekwerk is de afgelopen jaren flink gegroeid in omvang. De werkzaamheden zijn vaak Rail gerelateerd. In 2018 kreeg de groei een extra stimulans door de aanvragen uit het bedrijfsleven. Hierdoor waren ze genoodzaakt om extra buitenruimte aan te huren. Voor de opslag, productie en het behoud van het materiaal was er echter ook meer binnenruimte nodig. Het naastgelegen pand stond te koop en de directie besloot om het pand te kopen. Daarnaast liep op korte termijn het rentecontract van de huidige financiering af, waardoor een herfinanciering aantrekkelijk was.

De directie ging op zoek naar een partij voor het regelen van de bedrijfsfinancieringen. Via zijn netwerk kwam Rik Wingelaar in contact met Marc Damen van ZAQELIJK. Marc was geen onbekende voor Rik, ze kenden elkaar nog uit de tijd dat Marc werkzaam was bij een van de grote banken. Er was een persoonlijke klik tussen de heren en Rik had een vertrouwd gevoel bij Marc. Hierdoor was hij bereid om met ZAQELIJK in zee te gaan.

Rik nodigde Marc uit voor een gesprek en stelde hem voor aan zijn compagnon Pim van Lunteren. De heren waren al langere tijd bezig om een bedrijfsfinanciering te regelen, maar ze schoten eigenlijk weinig op. Rik zegt hierover: ‘Je hebt als ondernemer te weinig tijd om jezelf door het bos van financieringen te worstelen. Je zoekt dan iemand die je kan ontzorgen.’ Pim beaamt dit: ‘Het is een dagtaak om een financiering te regelen, zeker met instanties zoals de bank.’

De heren geven meerdere redenen om met Marc van ZAQELIJK samen te werken. Rik maakt een opsomming: ‘Je kunt eigenlijk drie redenen noemen om Marc in te schakelen. Hij kan je ontzorgen, hij is deskundig en hij biedt je de mogelijkheid tot een goede deal.’ Pim vult dit aan: ‘Marc weet de juiste ingangen te vinden en hij kan snel actie ondernemen.’

Ook de persoonlijkheid van Marc spreekt de heren erg aan. Rik beschrijft Marc op de volgende manier: ‘Marc weet een no-nonsens houding te combineren met een formele functie. Hij neemt de moeite om zichzelf goed te profileren en hij heeft aandacht voor zijn klanten.’ Pim geeft hier een mooi voorbeeld van: ‘Marc is eerlijk. Hij geeft op basis van de cijfers advies en hij durft ook te zeggen als iets niet kan.’ Tot slot geven de heren aan graag nog eens met Marc samen te werken bij een volgende financiering.

Website:
www.kwmhekwerk.nl

Heeft u vragen?

Ik help u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM