Klant­ervaringen

Maak je droom waar!

Klant: Heemskerk Diervoeders & Fourage | Annemieke Heemskerk
ZAQELIJK: Marc Damen

Annemieke Heemskerk-Bor heeft na 16 jaar haar florerende bloemenwinkel Annemieke Bloem & Trend verkocht en wil haar nieuwe droom verwezenlijken. Annemieke is in contact gekomen met de heer en mevrouw Groeneveld die een onderneming exploiteren in Sleeuwijk welke zich voornamelijk bezighoudt met de groothandel in diervoeders en fourage. Gezien de pensioengerechtigde leeftijd van de heer en mevrouw Groeneveld waren zij op zoek naar overname kandidaten.

Annemieke is opgegroeid in een ondernemersgezin. Haar ouders waren eigenaar van een transport- & handelsbedrijf. Ze heeft de opleiding aan de landbouwschool succesvol afgerond en via haar stage is zij vervolgens in de bloemenbranche terecht gekomen. Haar bloemenwinkel heeft zij succesvol verkocht om zodoende haar volgende stap mogelijk te maken.

Dit wil zij graag doen in samenwerking met haar man en dochter. Haar man was op dat moment werkzaam als internationaal vrachtwagenchauffeur en vaak van huis. Hun dochter rijdt paard en is actief in de verzorging van paarden. De gezamenlijke droom was om samen in de onderneming te werken. Dat is gelukt!

Heemskerk Diervoerders & Fourage is een onderneming met persoonlijke klantbediening, uitgebreide kennis van de diervoerders en een brede klantenservice. 

De onderneming is gevestigd op een groot perceel wat noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering.
Naast de bedrijfswoning is er een aantal bedrijfspanden en (inmiddels) is er ook een paardenbak met uitgebreide mogelijkheden om de paarden te trainen. Het zoeken van een geschikte financiering bij een bedrijfswoning met bedrijfspanden is ingewikkelder dan alleen een woning of alleen een bedrijfspand. 

Via haar accountant Hak & Baak te Sliedrecht kwam Annemieke in contact met financieel adviseur Marc Damen van ZAQELIJK. Marc werd aangestoken met het enthousiasme en de gedrevenheid van Annemieke in het realiseren van haar droom. 

Om deze droom te realiseren werd er gekeken naar diverse financieringsmogelijkheden voor deze bedrijfsovername. Door een combinatie van een bancaire bedrijfslening, familiare bijdrage en een private lening kon deze zogenaamde stapelfinanciering plaatsvinden en werd de droom werkelijkheid.

Annemieke geeft aan dat het zonder de begeleiding van ZAQELIJK de overname financiering voor haar een ingewikkeld traject zou zijn geweest. Marc Damen, onze financieel adviseur, heeft ons goed begeleid, hij kent de weg in de wereld van bedrijfsfinancieringen. 
Als ondernemer heb je een droom en dat vertroebelt je beeld. Marc is kritisch en kijkt er puur zakelijk naar. Dat is wat je als ondernemer graag wilt. Hij is goed bereikbaar, toegankelijk en betrokken. Als ondernemer doe je jezelf tekort als je niet eens vrijblijvend contact opneemt met ZAQELIJK in de zoektocht naar een bedrijfsfinanciering.

Klik hier voor meer informatie over Heemskerk Diervoeders & Fourage.

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM