Klant­ervaringen
Investeren in vastgoed.

Klant: De heer en mevrouw Rampollo |  Contactpersonen: de heer en mevrouw Rampollo
ZAQELIJK: Marc Damen

De heer en mevrouw Rampollo zijn een ondernemersechtpaar. In 1995 hebben zij hun onderneming Albatros Holland opgericht. Dit is een groothandel in "refurbished" IT en telecomapparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Arkel en levert haar producten aan de groot zakelijke markt, overheid en handel. De producten worden verspreid via dealers in meer dan 20 landen.

Sinds een aantal jaren richten de heer en mevrouw Rampollo zich naast hun onderneming ook op het opbouwen van een beleggingsportefeuille. Beiden hebben zich verdiept in de vastgoedmarkt en daarbij verschillende Masterclasses Vastgoed gevolgd. De heer Rampollo is gefascineerd door deze tak van sport en organiseert daarom regelmatig vastgoed meetings. De heer en mevrouw hebben een duidelijke visie over in welke objecten en wanneer ze willen investeren. In de afgelopen tijd hebben zij hun vastgoedportefeuille opgebouwd.

Om hun vastgoedportefeuille verder uit te breiden, waren de heer en mevrouw Rampollo op zoek naar een financiering waarmee ze vooruit konden. Daarom besloten ze contact op te nemen met Marc Damen van ZAQELIJK. Ze kennen Marc al geruime tijd, nog vanuit zijn tijd bij de lokale Rabobank. De keuze was dan ook snel gemaakt. 

De heer en mevrouw Rampollo gaven bij Marc aan op zoek te zijn naar een financieringspartij die hen een stap verder zou helpen in de uitbreiding van hun vastgoedportefeuille. ZAQELIJK heeft afspraken met meerdere partijen die de heer en mevrouw Rampollo verder kunnen helpen. Dit zijn partijen die een duidelijk beleid hebben, waardoor je vooraf goed kan inschatten wat de mogelijkheden zijn. Dan kom je achteraf dus niet voor verassingen te staan. Zo heeft ZAQELIJK de heer en mevrouw Rampollo geholpen met de uitbreiding van hun vastgoedportefeuille en hopen dat nog vele jaren te mogen doen.

De heer Rampollo zegt over de samenwerking met Marc: Een top vent, hij staat altijd voor je klaar met name op het moment als het er toe doet. Marc heeft goede vakkennis en een groot netwerk in de financiële wereld.

Marc is prettig om mee samen te werken en heeft kennis van financiële zaken, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, zegt mevrouw Rampollo.

De kennis en ervaring die de heer Rampollo de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied van vastgoed wil hij graag delen met startende vastgoedbeleggers. Inmiddels heeft dit een serieuzere vorm aangenomen en geeft hij trainingen voor geïnteresseerden in de vastgoedmarkt.

Website:
www.aaleph-academy.nl

Heeft u vragen?

wilt u weten wat Marc voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Marc.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM