Klant­ervaringen

Duurzaam bouwen aan de toekomst

Klant: Beyond Wood | Wilfried Martens
ZAQELIJK: Riejanne Verhoeks

Riejanne Verhoeks reikt overeenkomst uit Beyond Wood

Duurzaam bouwen aan de toekomst: dat is het motto van Beyond Wood. Niet in woorden, maar juist door vernieuwing te brengen! Oprichter Wilfried Martens heeft een duidelijke visie als het gaat om de circulaire toekomst voor de bouw. Bouwen in balans met de natuur!

Beyond Wood is een start-up productiebedrijf in biobased bouwmaterialen. Laagwaardige reststromen van hout (zoals snoeihout) worden opgewaardeerd tot hoogwaardige bouwmaterialen en plaatmaterialen. Doordat tijdens het productieproces alleen natuurlijke stoffen worden toegevoegd, kan het materiaal aan het einde van het gebruik weer volledig worden omgezet naar natuurlijke plantenvoedingsstoffen. Daardoor kan Beyond Wood zich met recht een circulaire onderneming noemen.

Van planfase naar ontwikkelfase
Om vanuit de planfase door te kunnen pakken naar de ontwikkelfase, was Beyond Wood op zoek naar kapitaal. Met die vraag nam Wilfried Martens contact op met Riejanne Verhoeks van ZAQELIJK. De intrinsieke drive van Wilfried en zijn team, de gedegen voorbereiding en het onderscheidend vermogen van het product maakte dat Riejanne zich vastbeet in het vraagstuk!

Beyond Wood overeenkomst

Verbinding maken
Door binnen het team van ZAQELIJK te schakelen, konden we de verbinding maken met Verburg Capital. Collega Floris Visser legde het contact met Verburg Capital en het verkennend gesprek werd gepland. Vanaf de eerste ontmoeting was er bij beide partijen een positieve grondhouding om tot een samenwerking te komen. 

Kracht van samenwerken
De kracht van samenwerken staat zowel voor Beyond Wood als voor ZAQELIJK centraal. Een sterk netwerk maakt dat we Beyond Wood hebben kunnen koppelen aan Verburg Capital. Beyond Wood benadrukt het belang van een goede samenwerking in de kern van het bedrijf. Door een coöperatie op te richten zijn de leden van de coöperatie de ambassadeurs van Beyond Wood. Tegelijk zorgde de onbekendheid van een coöperatie als ondernemingsvorm ook voor de nodige uitdagingen in het traject. Juist door het vertrouwen in het belang van de coöperatie vast te houden, kwamen we tot resultaat. De samenwerking tussen Beyond Wood en Verburg Capital werd recent bekrachtigd. 

Wilfried Martens: “Met passie en gedrevenheid heeft Riejanne het financieringstraject begeleidt. Door een goede communicatie tussen de beide partijen is ze van groot belang geweest om de coöperatie te realiseren en vorm te geven. Ik kijk met een zeer goed gevoel terug naar de samenwerking.”

De kracht van ZAQELIJK
Beyond Wood heeft een sterke partner gevonden om duurzaam verder te bouwen aan de toekomst. De kracht van ZAQELIJK? Niet alleen bedrijven met een mooi trackrecord, maar ook een start-up met een goed plan helpen we verder. Dat is ons onderscheidend vermogen!

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over bedrijfsfinancieringen.

Heeft u vragen?

Wilt u weten wat Riejanne voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Riejanne.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM