Klant­ervaringen

‘ZAQELIJK absoluut aanraden!’

Klant: AB-besturingstechniek  |  Arjen Bin
ZAQELIJK: Rianne Verhoeks

2240051 Zaqelijk   Content februari 2024 Nieuws

Arjen Bin is eigenaar van AB Besturingstechniek. Het elektrotechnisch bedrijf uit Giessen, gespecialiseerd in besturingstechniek, heeft onlangs het eerste bedrijfspand gekocht, mede dankzij de dienstverlening van ZAQELIJK.

Arjen is erg tevreden over de samenwerking met ZAQELIJK, voor de financiering van zijn vastgoed.

Ruime werkplaats en representatief kantoor
“Voorheen werkten mijn team en ik vanuit een voormalige schuur achter mijn huis”, vertelt Arjen. “Maar nu beschikken we over een ruime werkplaats en een representatief kantoor dankzij de financiering van ZAQELIJK! Dat biedt ruimte om te groeien en te investeren in de toekomst van AB Besturingstechniek.”

Meerdere financieringsvoorstellen
De samenwerking met ZAQELIJK verliep zeer soepel. “Samen met mijn hypotheekadviseur hebben we voorafgaand aan de koop uitgebreide gesprekken gevoerd om de financieringsmogelijkheden te verkennen. ZAQELIJK heeft ons geadviseerd bij de aankoop en heeft meerdere financieringsvoorstellen opgehaald, waardoor we een financiering konden sluiten tegen gunstige voorwaarden.”

Persoonlijke service
Arjen: “Wat ik vooral waardeer aan ZAQELIJK, is de persoonlijke service. Ik had altijd contact met dezelfde persoon, die goed bereikbaar was en ons uitstekend heeft ontzorgd. Het aanleveren van de benodigde stukken verliep soepel en ongemerkt.”

Gevestigd op bedrijventerrein
“Dankzij de dienstverlening van ZAQELIJK, kunnen we nu ook een deel van ons pand verhuren, wat de lasten drukt. Daarnaast zijn we blij dat we nu gevestigd zijn op een bedrijventerrein, wat de woonwijk ontlast. Ik kan ZAQELIJK absoluut aanraden aan anderen en zal in de toekomst zeker weer bij hen aankloppen voor financieringsmogelijkheden.”

Arjen besluit: “Al met al ben ik zeer tevreden over de service van ZAQELIJK. Ze hebben ons goed ontzorgd!” Wilt u naar aanleiding van deze ervaring van Arjen meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

 

Heeft u vragen?

wilt u weten wat Rianne voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Rianne.

U kunt mij ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM