Hypotheek zakelijk vastgoed regelen?

De specialist in hypotheek zakelijk vastgoed

Bent u een startende ondernemer of wilt u als ondernemer een volgende stap zetten en overweegt u om vastgoed te kopen? Dan heeft u een financierder nodig. ZAQELIJK is specialist in financieringen en kan u helpen bij uw hypotheek zakelijk vastgoed. Als ondernemer wilt u zich richten op uw bedrijf en heeft u geen tijd om de financiering van het vastgoed zelf te regelen. Wij nemen dit graag van u over en wij realiseren voor u de beste deal. ZAQELIJK werkt samen met verschillende financieringspartners en geeft altijd onafhankelijk en transparant advies. Wij hebben al 15 jaar ervaring en hebben een goed contact opgebouwd met regionale partijen die betrokken zijn bij het financieringstraject van uw hypotheek zakelijke vastgoed. ZAQELIJK richt zich op het zakelijke financieringsvraagstuk voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Als wij uw hypotheek zakelijk vastgoed gaan regelen dan staat uw belang voorop. Bij het financieren van zakelijk vastgoed is het belangrijk om het verdienmodel goed in beeld te hebben. Dit is van groot belang om de financiering rond te krijgen. Wij helpen ondernemers graag om hun ambities te verwezenlijken. In het snel veranderende financieringslandschap weten wij de juiste weg te vinden.  

Persoonlijk en betrokken voor uw zakelijk vastgoed hypotheek.

Bereken de mogelijkheden voor uw hypotheek zakelijk vastgoed. Als u ons benadert om uw hypotheek zakelijk vastgoed te regelen dan komen wij naar u toe voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. De juiste bedrijfsfinanciering begint met een goed gesprek. Als wij mogelijkheden zien om uw financiering te regelen dan krijgt u binnen drie dagen een financieringsscan waarvoor u de gegevens aanlevert. Als wij inschatten dat wij een geldverstrekker kunnen vinden krijgt u een schriftelijke offerte van ons. Daarna stellen wij een financieringsverzoek op dat wordt opgestuurd naar geselecteerde financierders. Samen met u maken wij aan de hand van de reacties een keuze. Onze financierders hanteren goede marktconforme rentes. Tijdens dit traject heeft u een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. U kunt van ons kwaliteit verwachten en wij leveren maatwerk.

Omafhankelijk advies voor de beste hypotheek zakelijk vastgoed

Bij ZAQELIJK staat uw belang altijd voorop. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten wij geven u een eerlijk advies. Onze kernwaarden zijn onafhankelijkheid, integriteit en transparantie. Onze financieringspartners werken ook volgens dit principe. Voor al 400 bedrijven hebben wij de bedrijfsfinanciering mogen regelen en elders op deze website kunt u lezen hoe zij dit ervaren hebben. De betrokkenheid bij onze klanten is erg groot en wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang. Wij regelen alles van A tot Z!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van hypotheek zakelijk vastgoed:

Netflix producent Lucio Messercola over zijn ervaring met ZAQELIJK

Messercola TV-producties

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM