Hypotheek zakelijk berekenen

De specialist in hypotheek zakelijk berekenen

Wilt u als ondernemer vastgoed kopen voor eigen gebruik of voor commerciële doeleinden? Of wilt u uw bestaande vastgoed herfinancieren? ZAQELIJK is specialist in financieringen en heeft voor vrijwel elke financieringsbehoefte een oplossing. Ook voor uw hypotheek zakelijk berekenen zetten wij onze expertise graag in. Misschien wilt u een woonhuis kopen met een bedrijfsruimte en weet u niet of u dit ook zakelijk kunt financieren. Wij zoeken dan voor u uit aan welke regels en voorwaarden u moet voldoen zodat u uw doel kunt verwezenlijken. Als ondernemer heeft u geen tijd om dit zelf te regelen omdat u zich concentreert op het ondernemerschap. ZAQELIJK richt zich op het zakelijke financieringsvraagstuk voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Daarbij werken wij samen met verschillende financieringspartners zodat er een breed scala van financieringsmogelijkheden is. U krijgt van ons altijd onafhankelijk en eerlijk advies en realiseren voor u de beste deal. Als u bij ons aanklopt voor hypotheek zakelijk berekenen dan regelen wij alles van A tot Z. Wij onderhouden de contacten met uw accountant, makelaar, geldverstrekker en andere belanghebbenden en houden u van de voortgang op de hoogte.

Persoonlijk en betrokken uw hypotheek zakelijk berekenen

Wilt u uw hypotheek zakelijk berekenen? Bij een zakelijke financiering komt veel kijken. Daarom plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek in om uw wensen en behoeften te inventariseren. Op basis daarvan kunnen we uw hypotheek zakelijk berekenen. De juiste bedrijfsfinanciering begint met een goed gesprek en daarom komen wij voor een gratis eerste persoonlijk kennismakingsgesprek naar u toe. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten en willen graag de vertrouwenspersoon zijn die het voor u gaat regelen. Wij zijn eerlijk en bieden alleen onze expertise aan als er een goede kans van slagen is. Een financieringsscan van uw bedrijf geeft ons inzicht en die maken wij binnen drie werkdagen. Daarna komen wij met een aanbieding waar wij mee aan de slag gaan als u akkoord gaat. Dat betekent dat wij een financieringsverzoek sturen naar geselecteerde geldverstrekkers en hun reacties samen met u vergelijken. Onze financierders hanteren marktconforme rentes. De financiële mogelijkheden ontwikkelen zich nog steeds en wij weten precies welke financierders bij uw financieringsverzoek passen.

Omafhankelijk advies voor het hypotheek zakelijk berekenen

ZAQELIJK werkt volgens een aantal kernwaarden. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant. Dat geldt ook voor onze samenwerkingspartners. Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon die direct benaderbaar is, zo kunnen wij snel schakelen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn erg betrokken bij onze klanten. Al 400 bedrijven hebben wij mogen helpen met hun bedrijfsfinanciering en elders op deze website vertellen zijn over hun ervaringen met ons. Met onze 15 jaar aan ervaring kunt u kwaliteit en maatwerk verwachten.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van hypotheek zakelijk vastgoed:

Netflix producent Lucio Messercola over zijn ervaring met ZAQELIJK

Messercola TV-producties

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM