Financieringsmogelijkheden overname

Financieringsmogelijkheden overname berekenen?

Heeft u ambitieuze plannen? Wilt u een bedrijf overnemen en wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden voor overname? Het is verstandig om hiervoor een specialist in de arm te nemen. ZAQELIJK is een onafhankelijke intermediair dat bestaat uit een team van financiële professionals die zich specifiek richten op het zakelijke financieringsvraagstuk. Er zijn verschillende opties om de bedrijfsovername te financieren. Samen met u gaan we kijken wat voor u de beste oplossing is. U krijgt van ons altijd onafhankelijk en transparant advies en wij slepen er altijd de beste deal uit voor uw bedrijf! Gaat u de overname (gedeeltelijk) uit eigen middelen financieren of heeft u vreemd vermogen nodig? ZAQELIJK heeft kennis van de markt en gaat graag voor u aan de slag om de beste financieringsmogelijkheden voor overname voor u te regelen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt als u een bedrijf over wilt nemen en op zoek bent naar een geldverstrekker. Wij ondersteunen en stimuleren graag ondernemers die plannen hebben om hun vleugels uit te slaan. In nauw overleg met uw boekhouder en accountant gaan wij kijken naar de beste financieringsmogelijkheden. 

100% onafhankelijk advies voor alle financieringsmogelijkheden overname!

De mogelijkheden voor overnames van bedrijven nemen steeds meer toe. Werden voor de kredietcrisis bedrijfsovernames meestal door bancaire instellingen gefinancierd, tegenwoordig zijn er diverse financieringsmogelijkheden voor overname. Factoring, crowdfunding , sale and leaseback, lease en financiering door investeerders zijn een aantal opties die ingezet kunnen worden. Er zijn vaak meerdere partijen nodig om de financiering rond te krijgen. ZAQELIJK heeft een netwerk van participatiemaatschappijen en private financierders/investeerders. Wij hebben al 400 bedrijven mogen helpen bij hun financieringsvraagstuk en wij gaan geen enkele uitdating uit de weg. ZAQELIJK wil graag de vertrouwenspersoon zijn die zorgvuldig alle financieringsmogelijkheden voor overname bekijkt en de juiste constructie voor uw bedrijf regelt. Wij zorgen voor goede marktconforme rentes.  

De ervaren specialist voor onafhankelijke financieringsmogelijkheden overname.

Voor uw bedrijfsfinanciering hanteren wij een stappenplan dat begint met een goed gesprek, want wij geloven in een persoonlijke aanpak en zijn betrokken bij onze klanten. Daarna volgt een financieringsscan en beoordelen wij of uw financieringsverzoek voldoende kansen heeft. Als dat zo is dan doen wij u een schriftelijke aanbieding. Na akkoord gaan wij geselecteerde geldverstrekkers benaderen en op basis van hun reacties maken wij samen met u een keuze. Tijdens het proces ontzorgen wij u compleet zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. U heeft altijd te maken met een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. Bij ZAQELIJK staat uw belang voorop!

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM