Financiering overname bedrijf

Financiering overname bedrijf regelen?

Zoekt u een financiering overname bedrijf? Heeft u als ondernemer ambities en overweegt u om een bedrijf over te nemen? Dat is een grote stap waarbij u advies over financiering overname bedrijf goed kunt gebruiken. ZAQELIJK is de specialist in zakelijke financieringen en kan u deskundig advies geven over financiering overname bedrijf. Bij de overname van een bedrijf zijn grote bedragen gemoeid en de zoektocht naar een geldverstrekker kost veel tijd en is ingewikkeld. ZAQELIJK kan u dit uit handen nemen zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden. Wij richten ons op het zakelijke financieringsvraagstuk voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. Wij helpen ondernemers graag om hun ambities te verwezenlijk en zijn een onafhankelijke partij. Wij werken samen met verschillende financieringspartners en zullen altijd uw belang voorop stellen. Om een financiering overname bedrijf goed te regelen is kennis van de markt nodig en die kennis hebben wij.  Ook weten wij welke partijen geschikt zijn om deel te nemen. Soms is een combinatie van verschillende financieringsvormen de beste oplossing. Wij zoeken dat haarfijn voor u uit.

100% onafhankelijk advies voor uw financiering overname bedrijf!

Een goede financiering overname bedrijf begint met een goed gesprek. Wij komen dan ook voor een eerste gratis kennismakingsgesprek naar u toe, zo leren wij u en uw bedrijf het beste kennen. Wij geven onafhankelijk en eerlijk advies en als wij denken dat uw financieringsverzoek geen kans van slagen heeft dan hoort u dat ook van ons. Een financieringsscan geeft duidelijkheid over uw situatie en als dat positief uitpakt dan doen wij u een aanbieding. Als u akkoord gaat dan gaan wij voor u aan de slag. U heeft altijd te maken met een vast contactpersoon die direct bereikbaar is. Zo zijn de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen. Gedurende het hele traject houden wij u op de hoogte van de voortgang. Wij zijn dus de specialist voor uw financiering overname bedrijf.

De ervaren specialist voor een onafhankelijke financiering overname bedrijf

Al 15 jaar zijn wij actief in deze branche en u kunt rekenen op kwaliteit en maatwerk. 400 Klanten vertellen hun ervaringen met ons op een andere pagina op deze website. Wij werken vanuit de kernwaarden integriteit, onafhankelijkheid en transparantie. Daarbij staat altijd uw belang voorop. Ook onze financieringspartners werken vanuit dit principe. Klanten zijn voor ons beslist geen nummer en onze betrokkenheid bij u is erg groot. ZAQELIJK wil u graag helpen om uw doelen te verwezenlijken en u kunt alles aan ons overlaten. Wij realiseren voor u de beste deal!

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Buitendams 91
3371 BB  Hardinxveld-Giessendam

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

088 00 49 800 Info@zaqelijk.nl

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM