Financiering overname bedrijf

Financiering overname bedrijf regelen?

U wilt een ander bedrijf overnemen en zoekt naar de beste financiering voor overname bedrijf? Dan heeft ZAQELIJK de expertise en ervaring om voor u de juiste financierder te zoeken. ZAQELIJK is een onafhankelijk intermediair dat bestaat uit een team van financiële professionals die graag voor u aan de slag gaan voor financiering overname bedrijf. Wij kennen de markt als geen ander en hebben een groot netwerk van participatiemaatschappijen en private financierders/investeerders. Ondernemers met ambitieuze plannen stimuleren en ondersteunen wij graag en wij zetten ons volledig in om er voor u de beste deal uit te slepen. U krijgt van ons altijd een onafhankelijk en transparant advies waarbij uw belang voorop staat. De mogelijkheden om bedrijven over te nemen nemen steeds meer toe. Voor de kredietcrisis financierden meestal bancaire instellingen de bedrijfsovernames, maar tegenwoordig zijn er veel meer opties om de financiering overname bedrijf te realiseren. Factoring, crowdfunding, leasing, sale and leaseback, lease en financiering door investering zijn een aantal opties die ingezet kunnen worden. Er zijn vaak meerdere partijen nodig om de financiering rond te krijgen en zult zelf waarschijnlijk ook mee moeten financieren.

100% onafhankelijk advies voor uw financiering overname bedrijf!

Bij de zoektocht naar financiering overname bedrijf wordt u door ons compleet ontzorgd. Wij nemen u alles uit handen zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werkzaamheden voor uw onderneming. Ons eerste contact begint met een goed gesprek, want wij hebben een persoonlijke aanpak en geloven in korte lijnen. Zo kunt u altijd uw vaste contactpersoon direct benaderen. Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag met een financieringsscan waarvoor wij gegevens van uw boekhouder en/of accountant nodig hebben. Als wij inschatten dat uw financieringsverzoek kans van slagen heeft, benaderen wij zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers. Uit de reacties die wij krijgen maken wij samen met u een keuze. U kunt rekenen op goede, marktconforme rentes. 

De ervaren specialist voor een onafhankelijke financiering overname bedrijf

Wij hebben al 400 bedrijven mogen helpen bij hun bedrijfsfinanciering en ook u kunt van ons 100% inzet verwachten. ZAQELIJK is er voor de ondernemer met een financieringsvraagstuk in het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. U krijgt van ons altijd onafhankelijk en transparant advies waarbij altijd uw belang voorop staat. Wij willen voor u graag de vertrouwenspersoon zijn die zorgvuldig uw verzoek om financiering bekijkt en er de beste deal voor uw onderneming uitsleept. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie 

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM