Financieel adviseur Dordrecht

Financieel adviseur Dordrecht: persoonlijk, betrouwbaar en onafhankelijk!

Op zoek naar een financieel adviseur Dordrecht? Als ondernemer wilt u stappen blijven zetten en daarvoor heeft u bedrijfsfinanciering nodig. Heeft u geen tijd om zelf op zoek te gaan naar een geldverstrekkers en zoekt u een financieel adviseur Dordrecht? Dan bent u bij ZAQELIJK aan het juiste adres. Als specialist in zakelijke financieringen kunnen wij de financiering voor u regelen. Wij werken samen met verschillende financieringspartners maar zijn onafhankelijk en zoeken altijd de beste deal voor u. Voor vrijwel elke financieringsbehoefte hebben wij een oplossing. Als financieel adviseur Dordrecht zijn wij creatief en we zoeken de financieringsvorm die bij u past. ZAQELIJK ontzorgt u volledig en onderhoudt de contacten met alle betrokken partijen. U krijgt van ons een eerlijk en transparant advies. Omdat wij persoonlijk contact en korte lijnen erg belangrijk vinden, heeft u een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. Zo kunnen wij snel schakelen en u van de voortgang op de hoogte houden. Om u en uw bedrijf te leren kennen komen wij voor een eerste gratis persoonlijk kennismakingsgesprek naar uw locatie. Als wij inschatten dat uw financieringsverzoek kans van slagen heeft maken wij een financieringsscan die duidelijkheid geeft over uw kansen. Als u akkoord gaat met onze aanbieding dienen wij een financieringsverzoek in bij diverse geselecteerde financierders.

De ervaren financieel adviseur Dordrecht

Wij hebben al 15 jaar ervaring en kennen de financieringsmarkt door en door. Al 400 bedrijven zijn u voorgegaan en zij doen hun verhaal elders op deze website. ZAQELIJK richt zich op het zakelijke financieringsvraagstuk voor het MKB, vastgoed, binnenvaart en de agrarische sector. De financiële mogelijkheden ontwikkelen zich nog steeds en wij volgen al deze ontwikkelingen op de voet. Als er reacties komen op uw financieringsverzoek nemen wij deze samen met u door en maken een keuze. Van de gekozen geldverstrekker krijgt u een definitieve offerte. Onze financieringspartners hanteren goede marktconforme rentes. Bij uw financieel adviseur Dordrecht staat uw belang altijd voorop.

Financieel adviseur Dordrecht: onafhankelijk, integer en transparant

Als organisatie hebben wij een aantal kernwaarden die richting geven aan onze manier van werken. Wij zijn onafhankelijk, integer en transparant. U kunt van uw financieel adviseur Dordrecht maatwerk en kwaliteit verwachten. Ook werken wij alleen maar samen met financieringspartijen die dezelfde kernwaarden hebben als wij. ZAQELIJK is gedreven om ambitieuze ondernemers te helpen om hun doelen te verwezenlijken. Wij houden van persoonlijk contact en zijn erg betrokken bij onze klanten. Wij gaan graag aan de slag met uw bedrijfsfinanciering.

Door het bundelen van onze kennis en ervaring zijn wij samen sterker dan alleen. Dat vinden wij belangrijk!

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM