Commercieel Vastgoed financiering

Commercieel Vastgoed financiering

Onder commercieel vastgoed wordt aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten, woonhuizen en andere gebouwen verstaan zonder eigen gebruik als einddoel. Het commerciële vastgoed wordt verhuurd of doorverkocht. 

Op zoek naar een commercieel vastgoed financiering? Er is een duidelijke splitsing zichtbaar in de financierbaarheid van commercieel vastgoed. Voor financieren van woningen, appartementen zogenaamd residentieel vastgoed zijn er verschillende gespecialiseerde “niet bancaire” financieringspartijen in de markt. Indien u professioneel vastgoedbellegger bent komt u hiervoor in aanmerking. ZAQELIJK heeft met meerdere van deze professionele financieringspartijen een samenwerkingsovereenkomst en kan u hierin als onafhankelijke partij adviseren en ontzorgen met uw commercieel vastgoed financiering.

Een bancaire financiering voor bedrijfsmatig commercieel vastgoed is vandaag de dag moeilijk haalbaar. De bancaire instellingen zijn zo goed als dicht. Ondernemers financieren hun bedrijfsmatig commercieel vastgoed daarom steeds vaker buiten de bancaire instellingen om. Vooral voor het MKB met een financieringsvraag van € 1 tot € 5 miljoen kan het lastig zijn om geschikte financiering voor hun bedrijfsmatig commercieel vastgoed te vinden.
Oorzaak van de terughoudende houding van de bancaire instellingen is dat zij rekening moet houden met verhoogde kapitaalbuffers. Bancaire instellingen moeten meer kapitaal op de balans aanhouden om een herhaling van de bankencrisis van 2008 te voorkomen.

Contact oranje

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

check

De specialist voor een commercieel vastgoed financiering

Bent u als ondernemer geïnteresseerd in commercieel vastgoed financiering? Wilt u vastgoed kopen om te verhuren of door te verkopen en zoekt u een financieringspartij? ZAQELIJK kan u als onafhankelijke partij adviseren en ontzorgen.

check

Vindt de beste commercieel vastgoed financiering

Een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek is het begin van de juiste commercieel vastgoed financiering. Wij willen u en uw bedrijf goed leren kennen want wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

check

Commercieel vastgoed financiering op maat

Bij ons heeft u een vast contactpersoon die direct benaderbaar is. Wij houden van korte lijnen zodat wij snel kunnen schakelen. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij integer, onafhankelijk en transparant zijn. 

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van commercieel Vastgoed financiering

't Klavertje Klantervaring ZAQELIJK

Al ruim 50 jaar een begrip in Sliedrecht.

Snackbar ’t Klavertje

Ervaar het gevoel van rust, comfort en kwaliteit met Tommy Netten Wooninrichting!

Tommy Netten Wooninrichting

Het onderscheidend vermogen van ZAQELIJK

 Ons onderscheidend vermogen is het bundelen van krachten. Daardoor blijft kennis actueel, worden ervaringen gedeeld en zorgen we voor een praktische invulling.

Door het bundelen van kennis en ervaring, staan wij sterk als team. Dat is ons onderscheidend vermogen!

ZAQELIJK • MKB • Vastgoed • Bedrijfsovername • Binnenvaart • Agrarisch
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM