Commercieel vastgoed financiering regelen

De specialist voor uw commercieel vastgoed financiering

Wilt u investeren in commercieel vastgoed en bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij commercieel vastgoed financiering? ZAQELIJK is een onafhankelijke partij die voor vrijwel elke financieringsbehoefte een oplossing heeft. Ook voor uw commercieel vastgoed financiering zetten wij ons graag in. Het is ons doel om ondernemers in het MKB, de vastgoedsector, binnenvaart en de agrarische sector te ondersteunen bij hun plannen. Zoekt u commercieel vastgoed om te verhuren of door te verkopen en is het lastig om de financiering rond te krijgen? ZAQELIJK heeft jarenlange ervaring in deze branche en heeft al 400 bedrijven kunnen helpen om de financiering rond te krijgen. Voor uw commercieel vastgoed financiering werken wij samen met veel verschillende partners. Wij hebben een groot netwerk van grootbanken en private financierders. Wij hebben veel kennis van alternatieve financieringsmogelijkheden zoals lease, crowdfunding, factoring en meer. ZAQELIJK wil voor u de vertrouwenspersoon zijn aan wie u met een gerust hart commercieel vastgoed financiering aan kunt overlaten. U kunt zich concentreren op uw eigen werkzaamheden terwijl wij u compleet ontzorgen. Wij regelen alles van A tot Z voor u en realiseren altijd de beste deal voor uw bedrijf.

Eerlijk advies commercieel vastgoed financiering

ZAQELIJK is onafhankelijk, integer en transparant en u kunt van ons een eerlijk advies verwachten. Wij vinden een goed persoonlijk contact erg belangrijk en we houden de lijnen kort. U kunt uw vaste contactpersoon altijd direct bereiken. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek maken wij een financieringsscan van uw onderneming en schatten wij in hoe groot de kans van slagen is. Valt dit positief uit dan krijgt u van ons een aanbieding. Als u akkoord gaat dan maken wij een selectie van de meest geschikte geldverstrekkers en benaderen deze. Dit alles doen wij in nauw overleg met u. Samen met u maken wij een keuze uit de reacties. Daarna wordt de definitieve offerte door de geldverstrekker uitgewerkt en staat niets uw plannen meer in de weg!

Marktconforme rente commercieel vastgoed financiering

Al onze financierders hanteren een goede marktconforme rente. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten en bij ons staat uw belang altijd voorop! Wij leveren maatwerk en wij dragen graag ons steentje bij aan de uitvoering van uw ambities. Als u commercieel vastgoed financiering nodig hebt dan bent u bij ZAQELIJK aan het juiste adres! Wij zetten ons graag in om uw financiering te regelen. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u direct. Laten we een vrijblijvende afspraak maken.

U kunt ons ook bellen:

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen op het gebied van hypotheek zakelijk vastgoed:

Netflix producent Lucio Messercola over zijn ervaring met ZAQELIJK

Messercola TV-producties

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

ZAQELIJK Altena
Distributiestraat 25
4283 JN Giessen

ZAQELIJK Drechtsteden
Daltonstraat 1
3335 LR Zwijndrecht

ZAQELIJK Lek- en Merwestreek
Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld Giessendam

ZAQELIJK Maashorst
Cereslaan 4
5384 VT Heesch

ZAQELIJK Bommelerwaard
Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel088 00 49 800
Info@zaqelijk.nl
SMF_Keurmerk

© ZAQELIJK  |  Privacybeleid  |  Ontwerp & realisatie: MM